2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
منم وقتی شدید ناراحت یا عصبانی بشم مچ دستم درد میگیره خیلییی

آره منم یکی دو ماهه اینجوری شدم اول تعجب کردم چون سابقه نداشت کلسیم هم میخورم بعد که توجه کردم دیدم هروقت عصبی میشم دستم درد میگیره! والا تو این راه دربوداغون شدیم 😉 تا آخرش چیزی ازمون بمونه صلوات 😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم سلامت باشی برام دعاکن بقیشم بخیر بگذره الان استرس سونو قلب رو دارم قابل باشم چشم ایششالا ...

من امروز سایت نبودم ولی همش بیادت بودم مبارکت باسه عزیرم شیرین ترین حس دنیا گوارای وجودت انشاالله بارداری راحت وبدون استرس داشته باشی مامان دوقلوها بشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آره منم یکی دو ماهه اینجوری شدم اول تعجب کردم چون سابقه نداشت کلسیم هم میخورم بعد که توجه کردم دیدم ...

صلوات. دقیقا من همه جام درد میکنه 😁😁😁 یعنی یه روز نیست که یه جام درد نکنه. من الان دارم فولکستین میخورم البته به تجویز دکترم و گفت اصلا اشکالی نداره برای قبل انتقالم. من بیشتر فکرم داداشمه وگرنه استرس انتقال و اینا دیگه ندارم یا خیلی کمه. انشالله که مامان شدی و این دردا فراموشت میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانما هیچینگ چقدر تاثیر داره تو مثبت شدن ؟

ممکنه جنین اسیب ببینه یا ازبین بره موقه هیچینگ?

جنین سه روزه رو هم هیچینگ میکنن?

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام خانما هیچینگ چقدر تاثیر داره تو مثبت شدن ؟ ممکنه جنین اسیب ببینه یا ازبین بره موقه هیچینگ? جن ...

نیکاد که مثبت شد امروز جنین سه روزه رو هچینگ کردن براش. فکر نکنم‌از بین بره. شانس که بله بالا میبره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانما هیچینگ چقدر تاثیر داره تو مثبت شدن ؟ ممکنه جنین اسیب ببینه یا ازبین بره موقه هیچینگ? جن ...

خیلی تاثیر داره این چند روز اکثر خانم ها هچسنگ داشتن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اره عزیزم 

قطع اون باعث استخون درد میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خانم ها ببخشید میپرسم ولی میشه بگین تا چند روز قبل انتقال میشه نزدیکی داشت

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خوبی گلم  سوالم در رابطه با انتخاب قرص بود پردنیزولون یا تاکرولیموس که دوستان پردنی و گفتن خوب ...

تاکرولیموس برای بیماران پیوند عضو هست عزیزم 

چی شد که بین اینها باید انتخاب میکردی؟؟؟ مگه انتخابیه؟؟!!!! 

صلوات. دقیقا من همه جام درد میکنه 😁😁😁 یعنی یه روز نیست که یه جام درد نکنه. من الان دارم فولکستین ...

انشالا گلم‌ ممنونم انشالا با هم. خدا برادر جوانتو بیامرزه گلم اون جاش تو بهشته منم برادرمو جوون‌ از دست دادم ولی چاره چیه از دست ما خارجه زمان رو‌نمیشه عقب برگردوند فقط میتونیم به راهمون ادامه بدیم سخت بگیریم دنیا سختتر میگذره 

من نه هیچ علائمی ندارم سری پیشم که منفی بود هیچ علائمی نداشتم😭😭😭

دختر خوب از یه جنین کوچولو موچولو اندازه نوک سوزن که تازه داره لانه گزینی میکنه چه انتظاری داری عزیزم اونا هم که علائم دارن واسه دارو هست نه حاملگیه یه هفتگی که

فکرای خو‌ب کن به نی‌نی‌های تو دلت انرژی مثبت بده  انشالاکه میچسبن و مثبتی خدا بزرگه 

تاکرولیموس برای بیماران پیوند عضو هست عزیزم  چی شد که بین اینها باید انتخاب میکردی؟؟؟ مگه انتخ ...

زینبی جونم میتونی آزمایشمو تفسیرکنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦