2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
پروانه جون شما علائم چیزی داری یانه؟

خییلی پر از علایم سری پیش اصلا بی علامت بودم الان بعضی وقتا پاهام یخه یخه زیره دلم تیر میکشه پشت درد دارم و بعضی وقتام شکمم گرم میشه میدونم از عوارض داروهاست اصلا به علامتو بی علامت بودن نیست شما در چه حالید

تو دومین پریود هستم بله قطع کرده بودم  ولی الان دوباره وارد سیکل شدم دوباره شروع کزدم

دردات میتونه بخاطر قطع داروهات باشه ولی اگر از اون باشه الان که شروع کردی باید دردهات کم بشه

ممکنه عصبی هم باشه من تازگیا عصبی میشم دست درد میشم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من برای بار چهارم منفی شد انتقالم این دفعه دیگه همه کار کرده بودم هیسترو و پی آر پی و جنین بل ...

عزیزم واقعا متاسفم منفی شدن انتقال خیلی دردناکه اصلا بنظر من کل پروسه سخته ivf یکطرف اون دو هفته انتظار و بعدش منفی شدن یک طرف دیگه سنگینی میکنه

ولی لازم نیست به روی خودت نیاری چون واقعا روزهای سختی رو داری میگذرونی گلم فکر نکن نباید با ناراحتیت بقیه رو ناراحت کنی بروز بده بزار خانواده یا دوستات تو این غم باهات همراهی کنن بهت کمک میکنه

عزیزم هنوز جنین داری؟ همه انتقال هات از یک پانکچر بود؟ 

عزیزم واقعا متاسفم منفی شدن انتقال خیلی دردناکه اصلا بنظر من کل پروسه سخته ivf یکطرف اون دو هفته انت ...

فقط یه بسته دوتایی مونده برام. بله از یه پانکچر

من اصلا به خانوادم نگفتم. جلوی همسرم نمیتونم اصلا نشون بدم. دلم براش میسوزه.چون همش منو دلداری میده ولی میفهمم که خودش داغون تره. واسه همین سعی میکنم نشون ندم که اونم غصه نخوره. چاره چیه

یه صلوات مهمونم کنید
فقط یه بسته دوتایی مونده برام. بله از یه پانکچر من اصلا به خانوادم نگفتم. جلوی همسرم نمیتونم اصلا ن ...

میدونم عزیزم برای مردها هم سخته ولی تنهایی هم این بارو بدوش کشیدن سخته 

نمیشه اون دو تا رو pgd کنی؟

میدونم عزیزم برای مردها هم سخته ولی تنهایی هم این بارو بدوش کشیدن سخته  نمیشه اون دو تا رو pgd ...

نمیدونم. فعلا که دیگه دلم نمیخواد برم. البته همیشه میگم ولی باز مجبور میشم برم. 

باید ببینم دکترم چی میگه

ولی حس میکنم مشکل از سیستم بدنی خودمه. استرس بالا. خودایمنی بالا. اصلا فکر نکنم بدنم هیچ چیز خارجی رو قبول کنه... دست و پام در طول روز عرق میکنه. بدنم بیخودی عرق میکنه... همه از فکر و خیال و استرسه

یه صلوات مهمونم کنید
خییلی پر از علایم سری پیش اصلا بی علامت بودم الان بعضی وقتا پاهام یخه یخه زیره دلم تیر میکشه پشت درد ...

من نه هیچ علائمی ندارم سری پیشم که منفی بود هیچ علائمی نداشتم😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره به دکتر گفتم گفت استراحت کن روزا لکه بینی ندارم شبا قبل خواب انوکسان میزنم صبحا قطره قطره میاد د ...

حتما خونت رقیق میشه اتفاقا منم انکسا داشتم ا اس ا هم داشتم یادمه دکتر گفت ممکنه لکه بینیت طولانی بشه به خلطر داروهایی که استفاده میکنی نمیخواد نگران بشی

نمیدونم. فعلا که دیگه دلم نمیخواد برم. البته همیشه میگم ولی باز مجبور میشم برم.  باید ببینم دک ...

پس حتما ایمنی انعقادی و کاریوتایپ هم دادین

عزیزم برای استرس یه فکری کن حتما از دکتر متخصص کمک بگیر میدونی دکترا میگن وقتی بدن استرس داره فقط اندام حیاتی کار میکنن یعنی مغز و قلب و اینها بعد به اندام دیگه درست خونرسانی نمیشه و خوب کار نمیکنن 

دوست من رفت دکتر با دو تا نصف قرص مشکل پنیک و استرسش حل شد فکر نکن دکتر بری کلی بهت قرص اعصاب میده 

سلاممممم علیکم عزیزدلم چطووی؟ حال نی نی ها چطوره؟  عزیزم چه خبرا؟ دعام کن منم خدابخواد باز اوا ...

سلام گلم قربانت الحمدالله هستيم شكر. عزيزززم الهي بسلامتي انتقال بدي و مارو با خبراي خوب خوشحال كني😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
دردات میتونه بخاطر قطع داروهات باشه ولی اگر از اون باشه الان که شروع کردی باید دردهات کم بشه ممکنه ...

منم وقتی شدید ناراحت یا عصبانی بشم مچ دستم درد میگیره خیلییی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما ببخشید کسی اگ چیزی میدونه راهنمایی کنه من بعد ازاین بار ک مثبت شدم و سقط شد دست هام ب شدت درد ...

کم خونی داری شاید

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵