2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام آنای عزیز،آزمایش ایمنی رو انجام دادم،یکی از آیتم ها خیلی نگرانم کرده،اگه برام بتونی تفسیر کنی ممنون میشم،Anti ssa 70 هستش،نگرانم مشکلی واسه جنین پیش بیاد خدایی نکرده.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلممم همین الان حمدمیخونم عزیزم به نیتتون ایشالله ضربان قلبشم بشنوی وهمه چی بخوبی پیش بره ...

ممنون عزیزم لطف میکنی انشاالله خداجونم خودش کمک کنه ایشالا عزیزم ایشالا این بار مثبتی خدابزرگه الهی خداجونم دلتو شاد کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بفرما گلم من تاپیک رو نمیرسم بخونم سوالت رو ریپلای کن برام

خوبی گلم 

سوالم در رابطه با انتخاب قرص بود پردنیزولون یا تاکرولیموس که دوستان پردنی و گفتن خوبه عزیزی که 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام. من برای بار چهارم منفی شد انتقالم

این دفعه دیگه همه کار کرده بودم هیسترو و پی آر پی و جنین بلاست و آنوکسا و پروژسترون. دگزامتازون. داروهای دیگه که توی روالش هست.... 

ولی باز نشد. سعی می‌کنم به روم نیارم ولی خیلی دلم گرفته و داغونم... 

حس میکنم که بدنم اصلا جنین رو قبول نمیکنه. چون استفراغ هم زدم روز چهارم. پاهام بیشتر اوقات سرده. استرس میگیرم دست و پام عرق میکنه. هی سرد و گرمم میشه

یه صلوات مهمونم کنید
انشالله جفتمون با هم میاینو تاپیکو میترکونیم با بتای عالی

پروانه جون شما علائم چیزی داری یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام. من برای بار چهارم منفی شد انتقالم این دفعه دیگه همه کار کرده بودم هیسترو و پی آر پی و جنین بل ...

خوابم هم کلا به هم ریخته از روز انتقال تا الان که منفی شدم. خوابم نمی‌بره با اینکه خسته ام

یه صلوات مهمونم کنید
سلام. من برای بار چهارم منفی شد انتقالم این دفعه دیگه همه کار کرده بودم هیسترو و پی آر پی و جنین بل ...

قربون دلت بشم عزیزدلم خیلی خیلی ناراحت شدم 

خدارو به صاحب این ماه قسم میدم دلتو شاد کنه خیلی زود برات معجزه بشه وطبیعی باردار بشی عزیزم تا تلخی این روزات به کل فراموش بشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

با دل شکستت برامن دعا کن روز دوم انتقالم مثبت بشم خدا توی دلهای شکسته اس😭🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربون دلت بشم عزیزدلم خیلی خیلی ناراحت شدم  خدارو به صاحب این ماه قسم میدم دلتو شاد کنه خیلی ز ...

ان شاء الله که مثبت میشی. من هرکس رو که میبینم میگه انتقال دادم براش دعا میکنم که بگیره براش و راحت بشه از این انتظار سخت... ان شاء الله که مثبت میشی و امیدی میشی برای مایی که منفی شدیم

یه صلوات مهمونم کنید