2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست
من يك جايي خوندم كه واكسن كرونا مي تونه در تخمك گذاري اختلال ايجاد كنه همون طور كه عوارض پسا كر ...

خود ویروس کرونا بله ولی واکسنش نه نهایت یه ذره بی نظمی پریود میده

من فکر کنم به خاطر اون داروها تخمک گذاری نداشتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزممم برام دعا کن بقیه راهم به خیر بگذره راه ما همش استرس داره انشاالله زودی مثبت بشی و همه ...

روی جفت چشمام قابل باشم اگر هروز سرنمازهام دعا میکنم واسه همتون... الهی بارداریت راحت باشه وکوچولوت صحیح وسالم بیادبغلتون

ممنون عزیزم انشالله توکل بخدای بزرگوار

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

به من گفتند دو هفته بعد از مثبت شدن آزمایش برای سونو برم اما خوب لکه بینی داشتم سونوی اضطراری شدم آ ...

انشاالله قلبش 120 سال بتپه برات عزیزم و به سلامت بغل بگیریش انشاالله خدا به منم کمک کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نيكاد جون الهي بسلامتي اين دورانو طي كني خييييييلي مبااااركه😍😍😍😍😍😍

سلاممممم علیکم عزیزدلم چطووی؟ حال نی نی ها چطوره؟ 

عزیزم چه خبرا؟ دعام کن منم خدابخواد باز اوایل اذرمیرم انتقال قسمت بشه

روی جفت چشمام قابل باشم اگر هروز سرنمازهام دعا میکنم واسه همتون... الهی بارداریت راحت باشه وکوچولوت ...

قربون چشمات عزیزمم ممنون برا دل مهربونت انشاالله خداجونم به هممون کمک کنه الهی خودتم زودی مثبت بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ااا خوب بالاس که خداروشکر عزیزم، شاید چون شما دوقلو داری دکترتون همچنان قطع نکرده، بالای 100 سمی میش ...

سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر باشه. نی نی جون چطوره؟ پسره؟؟ وای خدا کاکل زری

خیلی التماس دعا دارم بازمن استرسام ازالان شروع شده اخرین جنینهامو خدابخواد اوایل اذرمیرم انتقال بدم

قربون چشمات عزیزمم ممنون برا دل مهربونت انشاالله خداجونم به هممون کمک کنه الهی خودتم زودی مثبت بشی

ممنون عزیزدلممم همین الان حمدمیخونم عزیزم به نیتتون ایشالله ضربان قلبشم بشنوی وهمه چی بخوبی پیش بره

دعاکن منم اخرین جنینهام هستن دوتان اینبار انتقال بگیره

خانما میشه کمکم کنید من شنیدم اگه فریز کنی چند ماه بعد انتقال بدی نتیجه مثبت شدن بیشتره  اگ ...

میگن درصد مثبت فریز بیشتره چون بعد پانکچر تخمدانا ورم داره مخصوصا وقتی دارو با دوز بالا میدن یا تخمک زیاد میشه و چند ماه بعد رحم آماده تر میشه

ولی عزیزم بهرحال دکتر سونو میکنه اگر بدن آماده نباشه انتقال نمیدن