2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
یک مهر

به سلامتی ایشالله 

منتظرم🥰🥰🥰ایشالله خیره

بی بی چک که نزدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخی مامانیا دو روز بزرگترن 😍 برای من با این که سه روزه بودن ۱۱ مهر نوشته 

برا من با اینکه ۵ روزه بودن ۱۲ مهر نوشته

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جونم درحق هم خیلی خیلی دعا کنیم 

من شنبه انتقال دادم ولی انگار میدونم منفیه خیلی خیلی ناراحتم هرروز 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها جونم درحق هم خیلی خیلی دعا کنیم  من شنبه انتقال دادم ولی انگار میدونم منفیه خیلی خیلی ن ...

عههههه جو منفی نداریما. نتیجه و جواب رو کلا ولش کن. تو هر کاااااری میتونستی انجام دادی باقی رو بسپار به خدا. از الان فقط و فقط وظیفه شما لذت بردن از وجود فسقلی هاته   این 14 روز رو فقط انرژی مثبت داشته باش باهاشون حرف بزن وجودشونو حس کن براشون آیه الکرسی بخون ....

خدااای نکرده اگه بعدا منفی شدی زبونم لال، وقت برا غصه و ناراحتی و.. زیاده. الان تا روز آزمایش فقط انرژی مثبت و لذت بردن از بودن باهاشون.همین  . بذار انتقال برات بشه یه خاطره خوش نه غم و ناراحتی و استرس. 

من با اینکه منفی شدم ولی هر وقت یادم ب اون روزا میفته حس خوب دارم چون واقعا لذت بردم اون چند روزه و خراب نکردم با ناراحتی و حس منفی.

ان شاالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر ع خوش خبر بیای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها جونم درحق هم خیلی خیلی دعا کنیم  من شنبه انتقال دادم ولی انگار میدونم منفیه خیلی خیلی ن ...

عزیزم این احساس طبیعیه به خدا منم به انتقال بعدیم فکر میکنم دیروز به شوهرم گفتم اگه نگیره برم برایه انتقال بعدی لامصب ادم خیلی بلاتکلیفه 

آره بعضی دکترا ۱۶،۱۷ روز مینویسن چند روز اینور اونورش فرق نداره انشالا که مثبتی گلم 🥰

ایشاللع به حق فاطمه زهراهمه ازچشم انتظاری دربیان

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عههههه جو منفی نداریما. نتیجه و جواب رو کلا ولش کن. تو هر کاااااری میتونستی انجام دادی باقی رو بسپار ...

مررررسی آلا جونم چقدر قشنگ حرف میزنی دختر خدا به دل پاک ومهربونت نگاه کنه وجواب چشم انتظاریاتو خیلی زود بده الهی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اول وآخر توکلم به خداس میگم خدایا خودت بهتر از هرکسی صلاحمو میدونی نتیجه هم هرچی بشه تسلیم توام بازم 

ولی دیگه یه وقتایی خیلی خیلی ناامید میشم دست خودم نیست😭😭😭

بارداری  برا خودم اصلا تو تصوراتم نمیاد مثلا بی بی چک مثبت آزمایش مثبت بخاطر همین احساس میکنم اتفاق نیفتادنیه

ولی خب هرچه از دوست رسد نیکوست اینو مطمئنم که هرچی قسمت وصلاحم باشه همون میشه راضیم به رضای خدا 

انشاءالله به همین اربعین حسینی، به صاحب این ماه هممون از این چشم انتظاری خیلی زود دربیایم ونی نی خوشگل بیاد تو بغلمون🤲🏻

آره بعضی دکترا ۱۶،۱۷ روز مینویسن چند روز اینور اونورش فرق نداره انشالا که مثبتی گلم 🥰

انشاءالله همگیمون مثبت باشیم 

الهی که این ماه نوبتِ منو شما وپروانه جونو وبقیه دوستانی که انتقال دادن هستش 

عزیزم این احساس طبیعیه به خدا منم به انتقال بعدیم فکر میکنم دیروز به شوهرم گفتم اگه نگیره برم برایه ...

نه عزیزدلم به دلم افتاده که حتما مثبتی🤲🏻😍فکر وخیال بد نکن دارم اونروزیو میبینم که آزمایشت یه بتای تپل شده انشاءالله😍😍😍

حالا من دیشب به شوهرم میگفتم اگه این سری نشه من دیگه نمیرم دنبال این چیزا واقعا تحمل فشار عصبیشو ندارم منتظر میمونم هروقت خودِ خدا خواست بهم بده بعد هرچندسال😭😭😭 

من که مطمئنم بارداری

خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم 

برام دعا کن هم من هم بقیه دوستان😭