2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
خب بنظرم نظر دکتر زنانت رو پیش برو تا یکوقت منافاتی پیش نیاد. البته می تونی از ایمونولوژ نامه بگیری ...

گلم من دیروز پردنیزولون و مصرف نکردم میشه از امروز مصرف کنم آره دوستانم اونو گفتن خییییلی ممنون از راهنماییت خدا حاجت دلتو بده به زودی بیاییم از تجربیات موفقیت آمیز مون بگیم.😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من دیروز پردنیزولون و مصرف نکردم میشه از امروز مصرف کنم آره دوستانم اونو گفتن خییییلی ممنون از ر ...

خواهش می کنم ایشالا عزیزم 😊💛

آره یه روز مشکلی نداره شروع کن ✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

خانما ببخشید کسی اگ چیزی میدونه راهنمایی کنه من بعد ازاین بار ک مثبت شدم و سقط شد دست هام ب شدت درد میکنه استخونای هردوتا دستم از بازو تا نوک انگشتام مشکل چیه ب نظرتون 

ای جااانم به سلامتی خدا حفظش کنه پس منم یه قله راستی اولین سونو همون سونو قلبه؟ شما کی رفتید برا سون ...

به من گفتند دو هفته بعد از مثبت شدن آزمایش برای سونو برم

اما خوب لکه بینی داشتم سونوی اضطراری شدم آخر هفته 5

قلبش زد

البته با سونو دقیق و اونم یکم سخت

تا هفته 8 فرصت داری برا تشکیل قلب عزیزم

چندتا دیگه از بچه ها هم گفتن همینطوریم حالا یا از استرس یا تغییرات هورمونی مرسی گلم 😘 

خواهش عزیزم 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما ببخشید کسی اگ چیزی میدونه راهنمایی کنه من بعد ازاین بار ک مثبت شدم و سقط شد دست هام ب شدت درد ...

عزیزم به آزمایش خون میدادی برای کمخونی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خانما ببخشید کسی اگ چیزی میدونه راهنمایی کنه من بعد ازاین بار ک مثبت شدم و سقط شد دست هام ب شدت درد ...

پردنیزولون میخوردی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚