2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
اگر مرکز ابن سینا میری بهتره از طریق واحد سقط مکرر اقدام مجدد کنی ک کاملا بررسی کنن علت سقط هاتو ای ...

عزیزم من اولین باره میخوام ای وی اف کنم 

تازه مهر میخوام جدی پیگیر بشم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
اگر مرکز ابن سینا میری بهتره از طریق واحد سقط مکرر اقدام مجدد کنی ک کاملا بررسی کنن علت سقط هاتو ای ...

من میخوام یزد برم مرکز زیر نظر دکتر افلاطونیه نمیدونم خوبه یا نه 

دکتر هم شیرازه موندم یزد برم یا شیراز 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@farzi99    

عزیزم نشد پستت رو ریپلی کنم 

والله من هرموقع بخوام سیکل رو شروع کنم همینجور میشم حالا نمیدونم تاثیر داروهاست یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

مبارکهه و به سلامتی این دوران رو طی کنی

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

خیلی تبریک میگم گلم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت و همه ماها هم این لحظه هارو تجربه کنیم انشاالله.😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

کسی شوهرش مریص دکتر اطرج بوده کارش چه طور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خیلی خیلی مبارکهانشالله ب سلامتی به خدا پیامتوکه خوندم اشک شوغ ریختم عزیزم از تمیخوامواسه من و همه م ...

ممنون عزیزم سلامت باشی برام دعاکن بقیشم بخیر بگذره الان استرس سونو قلب رو دارم قابل باشم چشم ایششالا همه منتظرا جواب بگیرن به زودی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
@farzi99     عزیزم نشد پستت رو ریپلی کنم  والله من هرموقع بخوام سیکل رو شروع کنم ه ...

چندتا دیگه از بچه ها هم گفتن همینطوریم

حالا یا از استرس یا تغییرات هورمونی

مرسی گلم 😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دخترا کسی بوده قبل انتقال از قرص تاکرولیموس برای ایمنی استفاده کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی❤❤

ممنون عزیزم انشاالله زودی قسمت خودت بشه اینجا خبر بارداریتو بدی و خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

یعنی کسی نیست

مبارک باشه عزیزم با دله خوش راستی کجا رفتی برایه ای وی اف

ممنون عزیزم انشاالله خودتم مثبتی و اینجا خبر باردارینو بدی من رویان رفتم

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا