2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
به به     مباااااارکه. ان شاالله به سلامتی تا اخر عزیزم.

سلامت باشی عزیزم ایشششالا قسمت خودت مثبت بشی و خوشحالم کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه همون دونقره اما بادکنک وکیک عالیییه کاش بگیرید😍😍😍 فیلمم بگیریدبامونوپاد یادگاری خیلی دع ...

ان شاالله 

چشم حتما عزیزم همیشه به یادت هستم.

لطف میکنی😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

سلام گلم عالیه😍😍مبارک باشه الهی

۸ ماه دیگه سالم‌ نی نی یا نی نی هاتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینجاکسی هست که بره رویان؟ من اونجاوقت گرفتم براماه آینده میخوام بدونم کدوم دکترخوبه؟ 

من رویان میرم دکتر مشایخی و مصطفایی عالین

الحمدالله الحمدالله الحمدالله 

ان شاالله بهترین دوران بارداری را تجربه کنی و لذت ببری

این خوشحالی گوارای وجودت

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم انشالا بارداری راحت و خوشی داشته باشی مامان خانم 🥰🥰  عدد بتات هم عالیه 

برای ما منتظرا هم دعا کن کدوم مرکز بودی؟ 

سلام دوستای قشنگم  تروخدا یه سوال میمرسم هر کی دید و جوابش رو میدونست بده من ۱۸ شهریو انتقالم ...

من هم دقیقا این مشکل رو داشتم. فکر کنم به خاطر داروهای هورمونی که استفاده کردیم دچار خشکی  واژن شدیم و یا اینکه دیواره رحم کامل نریخته.

واای چقدر زیاد حتما دوقلو داری😍😍😍😍😍😍 مبارک باشه عزیییزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلااااامممم وای وای تبریک میگم بهت مامان خانومی

چه لطف بزرگی شامل حالت شده... مرسی ازدعای قشنگت😍😍😍الهی بزودی نصیب تمامی بچه های تاپیک ومنم