2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
والا منم نمیدونم  ولی قطعا واکسن نیست 😉 😉 😉

من يك جايي خوندم كه واكسن كرونا مي تونه در تخمك گذاري اختلال ايجاد كنه همون طور كه عوارض پسا كرونا اين اختلال رو ايجاد ميكنه به صورت موقت

بازم ممنون عزيزم

سلام عزیزم خوبی ؟ فکر کنم عوارض گلوکوفاژ و اینوفولیک با هم هست و بدنت عادت میکنه، اما باز هم حتم ...

اره فکر کنم باهم نمیسازن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا ان شاءالله خوب میشی  اگه باز ادامه پیدا کرد یه مدت آسپرین رو فکر کنم برات قطع کنن ...

ممنون عزیزم من اصلا آسپرین ندارم فقط پروژسترون و استرادیول دارم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم مدیون بزرگی خدام که دستمو گرفت و دلمو شاد کرد فقط خواستم این شادی رو با شما تقسیم کنم چون فقط ماها حال همو میفهمیم عاجزانه ازخدا میخوام همه زودی نتیجه بگیرن و مثبت بشن و هرکی هم بارداره به سلامت زایمان کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم اینطوریم، کلا انگار انقدر توی ذوقمون خورده که بااااورمون نمیشه یه روزی برای ما هم میاد که نی نی ...

دقیقاااا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

سلام عزیزدلم خیلی خیلی مبارکت باشه الهی که صحیح وسلامت بغلشون کنی 

تو این حال خوبت برامنم دعا کن عزیزم انشاءالله مثبت بشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

جنینات چی بودن عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

به به   مباااااارکه. ان شاالله به سلامتی تا اخر عزیزم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلاااام 

به به چه عدد قشنگی😍

مبارکت باشه عزیزم و نوش جونت مامان شدن 🌱🌱🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ان شاالله قسمتت بشه نمی دونم عزیزم احتمالا یه جشن دونفره بگیریم چون تو این شرایط خطرناکه

اره دیگه همون دونقره اما بادکنک وکیک عالیییه کاش بگیرید😍😍😍 فیلمم بگیریدبامونوپاد یادگاری

خیلی دعام کن عزیزم 😔ازخدابرای منم بخواه... منم برای سلامتی خودت ونی نی جان صلوات میفرستم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

خیلی خیلی مبارکهانشالله ب سلامتی به خدا پیامتوکه خوندم اشک شوغ ریختم عزیزم از تمیخوامواسه من و همه منتظرا دعا کنی 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
شما خودتون گفتید براتون ازمایش ایمنی انعقادی بنویسن؟ پاهای من بدون دلیل کبود میشه فکر کنم مشکل انعق ...

من دوبار آی وی اف منفی داشتم. خودم اصرار کردم برام بنویسن

خدایا شکرت
سلام عزیزدلم خیلی خیلی مبارکت باشه الهی که صحیح وسلامت بغلشون کنی  تو این حال خوبت برامنم دعا ...

ممنون عزیزم عاجزانه میخوام ازخدا جونم مثبت بشی و این حال خوب قسمتت بشه برای منم دعاکن بقیشم بخیر برگزار بشه مخصوصا سونو تشکیل قلب الان استرس اونو دارم 

ممنون عزیزم خودت خوبی؟بنظرت قبول میکنن بگم؟

ممنونم خوبم درگیر این دکترا هستم. اصرار کن برات بنویسن. ما همسرامون آزو هست بهتره آزمایش تکمیلی انجام بدیم. ممکنه  دفه بعد اسپرم نباشه😔 حول دو و نیم تا ۳ هم برا آزمایش ها کنار بزار. 

خدایا شکرت