2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
خداروشکر که بارداری عزیزم ماهارو خیلی دعا کن نفست حقه این پهلو اون پهلو شدنت به یاد ماها باش 

چشم عزیزم

حتما

انشاالله بحق امام رضا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

یه دوقلوی تپل مپل قسمتتون بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا پس چرا هم دکتر خودم هم دکتر ابن سینا بهم تاکید کردن که بعد مثبت شدن نباید اصلا ویتامین d50000 بخو ...

آره توی سرچهای فارسی هم من اینی که تو می گی رو دیدم اتفاقا، ولی بعد که انگلیسی سرچ کردم چیزی درباره خطر دوز بالای ویتامین د ننوشته بود. حتی نظرها بیشتر مثبت بود نسبت به بالا بودن سطح ویتامین د۳ در بدن مادر.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
لک لانه گزینی عزیزم بیشتراستراحت کن

همش استراحتم کاری نمیکنم ولی شیاف پروژسترون تو خونه داشتم یکی گذاشتم صبح وقتی لک دیدم و یکم پیش آمپول پروژسترونم زدم به نظرت بد نیس شیاف گذاشتم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزای دلم صبحتون بخیر  بچه ها من دیروز صبح انتقال دادم دیشب خوابیدم نگو تو خواب رفتم رو ...

سلام

ببین من اینو متوجه شدم که این چیزها تاثیری روی منفی شدن نداره نگران نباش✌✌✌

تنها چیزهایی که ممکنه تاثیر منفی داشته باشه اینه که حرکات سریع و ناگهانی و دولا راست انجام بدیم. دو سه روز اول زیر دوش آب گرم بریم یا فعالیتی داشته باشیم که درجه حرارت بدنمون یکدفعه بالا بره و بخاطر یبوست خیلی فشار به رحممون نیاریم. همینها!  حالا اینکه به پهلو بخوابی یا رو شکم بری یا این اتفاقات بنظر نمیاد مشکل زا باشه.

من که اکثرا به پهلو می خوابم. از روز سومم کم و بیش کار سبک انجام دادم و البته اصلا بهم فشار نیومد. حرکاتم اسلوموشن هست نسبت به موقعیتهای عادی. دیگه هر چه خدا بخواد.🤲

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام ببین من اینو متوجه شدم که این چیزها تاثیری روی منفی شدن نداره نگران نباش✌✌✌ تنها چیزهایی که م ...

اون روزی که رفتم برای انتقال، انقدر ابن سینا شلوغ بود باورت نمیشه، بعد از انتقال دنبال کفشام گشتم پیدا نکردم، دولا شدم زیر قفسه هارو نگاه کردم، یکدفعه یادم افتاد وای نباید دولا میشدم، ولی خداروشکر باردار شدم.

قربون‌محبتت فدات‌بشم‌.ممنونم‌که‌به‌یادم‌بودی ای‌جاان..پس‌کم‌مونده‌‌مامان‌بشیا..

توکل بخدای بزرگایشالله قسمت دوباره خودت

ولی انتظار اون چندروزه رسما پیرمیکنه ادمو تحمل کردنش سخت شده برام

منم آپکام پایین اومده مهربون جون. ی جلسه فعلا رفتم لنفوسیت تراپی. امیدوارم سبب ساز بشه برام   & ...

من ازدکترم مشورت گرفتم گفت نتیجه ندیده ازلنفو... برای همین اونونمیرم بقیه رو انجام میدم. ازتوجلسه ای چندمیخوان? دکترما1میلیون گفت هرجلسه باید3جلسه هم رفت

دکتر گفت اهدایی بگیر اینجوری برات بهتره موندم به خدا قسمت منم اینه دیگه باید خجالت زده شوهرم باشم

خیلی ببخشیدا ولی دکترت چرت گفته اول با همین تخمکا انتقال بده بعد خدای نکرده اگر نشد یه فکر دیگه کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
همش استراحتم کاری نمیکنم ولی شیاف پروژسترون تو خونه داشتم یکی گذاشتم صبح وقتی لک دیدم و یکم پیش آمپو ...

نه براچی بدباشه خیلی هم خوبه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
مهربون جان، خوبی؟ درچه مرحله ای هستی عزیزم؟

سلاااام عزیزدلم خوبی؟ممنون بیادمی عزیزدل😍😍😍فعلا الان درمرحله جمع کردن پولیم😁😁😁

خدا بخواد آذر میخوام برم انتقال. بنظرت واکسن بزنم یانه؟ موندم

ازطرفی انتظار انتقال دیگه برام خیلی طاقت فرساشده اصلا