2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام دوستان کسی بوده دومین پریودش بعد انتقال منفی طولانی بشه ؟ من الان منتظر دومین پریودم که قرص هام ...

اره من دومین پریودم دو هفته عقب افتاد

خیلی از دوستامم پریود دومشون با تاخیر بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره عزیزم همون زمان ک به لکه بینی افتادم آخر هفته 5 سونو اضطراری شکمی رفتم قلبشم زد چهارشنبه هفته ...

خداروشکر ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی  نینیتو انتقال بدی منم ابن سینا انصاری پور دیروز انتقال داد با سنو دوتا جنین شما چند ...

یه دونه انتقال دادم، تا چهار روز استراحت کردم و همش به پهلو چپ خوابیدم، نمیدونستم که خوابیدن به چپ خوبه، چون خوابیدن به پهلو چپ خیلی برام راحت بود. بعد از چهار روز هم چندبار مهمونی دادم و اصلا یادم رفت که انتقال دادم، چون پیش خودم مطمئن بودم که منفی میشم، با خودم میگفتم دوتا انتقال دادم منفی شدم، این که یدونه هست،واقعا خدا خواست .خداروشکر

من دفعه پیش خیلی استراحت کردم رعایت کردم. اخه اون موقع هر کدوم از بچه ها که استراحت مطلق کرده بودن م ...

آره واقعا اگه خدا بخواد به استراحت ربطی نداره ان شاالله خدا برات بخواد این دفعه مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره من دومین پریودم دو هفته عقب افتاد خیلی از دوستامم پریود دومشون با تاخیر بود

دومین پریود بعد انتقال ؟ پانکچر نه هااا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره من دومین پریودم دو هفته عقب افتاد خیلی از دوستامم پریود دومشون با تاخیر بود

چرا اینجوری میشهههه ؟ شما میدونین چرا ؟ دلیلش چیه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
دومین پریود بعد انتقال ؟ پانکچر نه هااا

اره دیگه انتقال منفی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا اینجوری میشهههه ؟ شما میدونین چرا ؟ دلیلش چیه

نه نمیدونم

بنظرم چون سطح طبیعی هورمونها بهم ریخته

نه نمیدونم بنظرم چون سطح طبیعی هورمونها بهم ریخته

دو هفته خیلییییی زیاده😭😭😭😭

دو هفته خیلییییی زیاده😭😭😭😭

خوب شما که معلوم نیست مثل من باشید 

یکی دو سه روز، یکی یه هفته ،یکی ده روز و...

انشاالله که باردار باشید و کلا تا ۹ماه نیاد😍

عزیزم شماکه ۳۰ تا جنین داشتین یادتون هست روز ۷ یا همون سونو دوم چندتا تخمک داشتین

عزیزم تعدادش زیاد بود کسی حوصله نمی کرد بشمره

چون کلینیک هم شلوغه وقت بقیه گرفته میشد

هرسری میرفتم میگفت هایپر شدید

تخمک ها حدود سایز فلان

روز پانکچر فهمیدم چند تا تخمک دارم

عزیزم تعدادش زیاد بود کسی حوصله نمی کرد بشمره چون کلینیک هم شلوغه وقت بقیه گرفته میشد هرسری میرفتم ...

سلام خوبین؟ شما تقویتی چی خورده بودین یا تعداد و دوز آمپول هاتون چقد بود ک تخمک زیاد داشتین؟؟؟

امسال میکوبم 
خوب شما که معلوم نیست مثل من باشید  یکی دو سه روز، یکی یه هفته ،یکی ده روز و... انشاالله که ب ...

وای یعنی میشه ؟ 🥺🥺🥺🥺🥺 خدایا دل همه رو شاد کن 

ولی بعید بدونم امروز یه بی بی بزنم

اه توکل بخدای بزرگ فقط خداکنه اپکامشکل پیش نیاره برام  میگم عزیزم موندم دو راهی واکسن بزنیم یا ...

اگه آذر انتقال میدی و داروی هورمونی الان نمیخوری می تونی بزنی. ولی به من گفتن چون انتقال ممکنه تا دو ماه بعد باشه نزن

خدایا شکرت