2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
زینب جون ببخش امروز انتقال داشتم گفتن از توالت فرنگی واستراحت نسبی حالا نمیدونم واقعا اینا اثر داره ...

به نام خدا هیچ کدوم مهم نیست 😉 😉 😉 😉 دکترها هیچ کدوم رو قبول ندارن چون ربطی نداره 

منم بارها گفتم اون دو هفته بعد از انتقال استراحت نسبی که هیچی نداشتم فعال‌تر هم بودم 

تا شب قبل از سزارین هم دستشویی ایرانی رفتم چون از فرنگی نفرت داشتم 🤣🤣🤣🤣

۸بود ولی یه هفته بعد انتقال داد 

خوبه خواهش مثل من نباشی بی بی چک بزنی اگه طاقت نمیاری مثل سیلویا روز 13ازمایش بده ولی بی بی چک نزن  

منم مثل تو میگفتم به بی بی چک اعتقاد دارم درست میگه مگه ممکنه الکی دو تا خط بندازه ولی دیدی که  انداخت  ان شاءالله با ازمایش مثبت میای خوشحالمون میکنی عزیزم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه خواهش مثل من نباشی بی بی چک بزنی اگه طاقت نمیاری مثل سیلویا روز 13ازمایش بده ولی بی بی چک نزن & ...

مرسی عزیزم بخوامم نمیتونم چون روز ۳ و۶ امپول بتب اچ ام جیه چیه که بیبی رو مثبت میکنه تازه ۵۰۰۰صد در صد الکی دل خوشم میکنه وای میستم تا ۱۰ بعد ازمایش فقط البته اگه دوم بیارم صبح دهم نزنم😉😉

به نظرت استراحت مطلق تاثیر داره اینجا بهمون گفتن توالت فرنگی خیلی دولا راست نشو تو بخش جدیدم انتقال ...

ببین من دو نفرو از نزدیک میشناختم که بعد از انتقالشون استراحت مطلق بودن ب حدی که راه رفتن عادیشون خیلی اروم راه میرفتن دو تاشونم مثبت شدن ب منم هر روز توصیه شون همین بود واقعا منم نمی دونم کدوم درسته حالا شما میخوای این 5روزو رعایت کن به بعدشم کاراتو بکن همش نخواب ولی کار سنگین و دو لا راست نداشته باش راستی هر روز شیر پر چرب بخور الو و انجیل بخور یبوست نشی ابم فراوون بخور  توالت فرنگی هم استفاده کن فک کنم سارا دلارام اوایل انتقالش توالت ایرانی استفاده مبکرد بعد که مثبت شد توالت فرنگی سیار گرفت بازم از بچه هایی که مثبت شدن بپرس عزیزم تا دستت بیاد قربونت

@sangak     سلام گلم خوبی چخبر؟نی نی خوبه ازمایشاتو دادی؟ من دادم متاسفانه عفونت ادرار ...

سلام عزیزم منم با درد پریودی و لکه بینی مشغولم

من هماهنگ کردم پی فردا بیان خونه آزمایش بگیرن

عیب نداره عفونت ادرار تو بارداری شایعه به راحتی درمان میشه 

زغال اخته بخور خیلی خوبه

بعد چند دقیقه هاله رو مینداخت فوری مینداخت یا نه دوز شمام ۵۰۰۰بود کامل

بعد یه ربع هاله کم رنگ داشت ولی بعد از نیم ساعت پر رنگ میشد دز امپولمو نگاه نکردم چند بود  شکمی باید تزریق کنی دیگه درسته ؟

سلام عزیزم منم با درد پریودی و لکه بینی مشغولم من هماهنگ کردم پی فردا بیان خونه آزمایش بگیرن ...

ان شاالله خوب بشه بزودی

شما تهوع داری هنوز؟

من دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوب كاري ميكني. اره منم درد پريود داشتم براي من لكه بيني قهوه اي بود نوار ميذاشتم

وای چیکاجون ایشالله بچم برام بمونه خیلی استرس میگیرم منم نواربهداشتی میزارم روزی چنددفعه لکه بینی دارم