2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مرسی گلم انشالله عزیزم من همیشه از بیرون میام آب نمک قر قره میکنم بعد انتقال تازه اولین بارم بود بع ...

کارخوبی میکنی ولی نمیدونم دلیلشو ولله من تا حالا نشنیدم کسی اینطوری شده باشه ایشالا از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام عزیزدلم توخودت خوبی قربونت برم؟ چه خبر؟ چیکارکردی؟  ممنون ازدعات عزیزم توکل بخدای بزرگ ...

عزیزم منم خوبم شکر انشالله آبان یا آذر میرم برای انتقال. انشالله که هممون به زودی مامان میشیم😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام زینب جون مگه چسپ جنینو به داخله رحم نمیزنن من به بازوم زدن 

پروانه جون بسلامتی گل پسرارو انتقال دادی ؟ چندتا بودن چندتاشونو اوردی خونه ؟ من هر چقدر صلوات فرستادم تو یادم بودی . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم منم خوبم شکر انشالله آبان یا آذر میرم برای انتقال. انشالله که هممون به زودی مامان میشیم😚😚

سارا جان من هرکاری میکنم شکمم یخه . چیکار کنم ؟ انگار یه قالب یخ روشه 

پروانه جون بسلامتی گل پسرارو انتقال دادی ؟ چندتا بودن چندتاشونو اوردی خونه ؟ من هر چقدر صلوات فرستاد ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده انشالله شمام حاجت روا بشی دوتا تو یه نی داشتم برام انتقال دادن گفتن یکیش آیکیش آبی ۱۲ سلولی دیگه به امید خدا ببینم چی برام رقم زده برایه ۱۰ازمایش نوشته امپول بتام دارم نمیتونم بیبی بزنم😭😭😭😭

سلام عزیزم خدا خیرت بده انشالله شمام حاجت روا بشی دوتا تو یه نی داشتم برام انتقال دادن گفتن یکیش آیک ...

عزیزم انشالله که خدا حاجت دلتو بده . مبارک باشه . تا میتونی مثبت فکر کن . واقعا این سری کارای قبل انتقال رو دقیق انجام دادی دیگه توکل به خدا . انشالله که مثبتی . دخترات کمک میکنن تو کار خونه ؟

ان شاالله ۱۲ روز دیگه خبر بارداریت هممون را خوشحال کنه

فدات بشم انشاءالله هممون زودی زود این خبرو به هم بدیم🤲🏻

منو از دعای خیرت محروم نکن عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍