2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ایشششالا شمام مثبتی و بیای خبرشو بدی خوشحالمون کنی

مرسی گلم انشالله

عزیزم من همیشه از بیرون میام آب نمک قر قره میکنم بعد انتقال تازه اولین بارم بود بعد من صبح داشتم آب نمک قرقره میکردم اصلا معدم قبول نمیکرد آب و که میرختم دهنم یه کم درحد ۵ثانیه قرقره کردنی میاوردم بالا (آب نمک) تا حالا اینجوری نشدم نمیدونم چیه دیگ به نظر شما از چی میتونه باشه

باشه عزیزم راستی شما nt میری؟ واسه من ۲۱ مهر وقت داده

عزیزم nt چی هست؟ ما اینجا آزمایش سلفری داریم که واسه خانمهای بالای ۳۵ سال انجام میشه که از نظر ژنتیکی سلامت جنین بررسی میشه که هفته ۱۲ هست و منم قصد دارم انجام بدم

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام صاحل جان. اره خداروشکر خوبم دخترمم خوبه تازه واکسن ۶ ماهگیشو زده. واقعا هر چی خداروشکر کنم کمه ...

خداروهزارمرتبه‌شکر

واقعا‌بارداری‌سختی‌داشته‌اماخداروشکربه‌سختیهاش‌میارزید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
کلا خوابیدم فقط دستشویی و وعده های غذایی پامیشم شمادرد هم داشتید ؟؟؟لکه بینیت درج حدبود؟؟؟

خوب كاري ميكني. اره منم درد پريود داشتم براي من لكه بيني قهوه اي بود نوار ميذاشتم

خداياشكرت....❤️ 
آره دیگه دقیقا هممون همینجوریم به یه چیز انقدر فکر میکنیم بعد دیگه مجبوریم سر بشیم برای توام که خدار ...

فداي دل مهربونت بشم من عزيزدلمي. الهي همه مامانا سر وقت و بسلامتي فارغ بشن و ني نيشونو بغل كنن. ماهم همينطور. 

خداياشكرت....❤️ 
یک دستی می زدی؟ چطور آسپیره می کردی؟

آره

آماده‌میکردم

به‌پهلو‌یکم‌مایل‌به‌زمین

میزدم‌..پمپ‌یه‌کوچولوعقب‌میکشیدیم‌اگه‌خون‌نمی‌اومد‌توسرنگ‌آروم‌آروم‌خالیش‌میکردم..به‌راحتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزدلمیییی ...منوازحالت بب خبرنزار تگم کن😍😍😍 خیلی خوشحال شدم یهو تیکرتو دیدم اینکه یکی ازچشم ان ...

مهربون‌جون‌کجاهایی..خوبی

درچه‌مرحله‌ای‌هستی؟

من‌یه‌مدت‌نبودم‌‌خبرندارم‌چیکاراکردی..

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم گوشیم دستم بود یه آن میخاست بیفته زمین دلم هری ریخت بد ترسیدم اتفاقی ...

ان شاالله ۱۲ روز دیگه خبر بارداریت هممون را خوشحال کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
@مهربون21     سلام‌عزیزم دلم به سلامتی. انشالله که این دوتا فسقل برات میمونن و میشن چراغ ...

سلااام عزیزدلم توخودت خوبی قربونت برم؟ چه خبر؟ چیکارکردی؟ 

ممنون ازدعات عزیزم توکل بخدای بزرگ چه حس خوبیه ادم میاداینجامیبینه چند نفر از دوستان ازچشم انتظاری دراومدن

مهربون‌جون‌کجاهایی..خوبی درچه‌مرحله‌ای‌هستی؟ من‌یه‌مدت‌نبودم‌‌خبرندارم‌چیکاراکردی..

سلااام عزیزم خوبی؟ اونروز تگت کردم نشد؟! 

هیچی هستم درخدمتت هیچ کاری نکردم😁😁😁خدابخواد دیگه اول اذراینهامیرم واسه انتقال دوتای باقی مانده توکل بخدا.