2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم ایشالا زود این عفونت هم از بین میره، علایمی هم بخاطر عفونت داشتی؟ مثلا ترشحات زیاد یا درد؟ ایش ...

ان شاالله 

ترشح نداشتم ولی درد پریودی داشتم از وقتی قرص رو میخورم بهتر شدم فکر میکنم بخاطر اون بود ولی هیچ علامت دیگه ای نداشتم

منم اینطوری شدم بزور غذا میخورم دلم می خواد هیچی نخورم

اولا عاشق پنیر بودم الان اسم اونم میاد دوست ندارم بخورم 

ان شاالله وروجکامونو صحیح و سالم بغل میکنیم همه سختی هارو یادمون میره😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله  ترشح نداشتم ولی درد پریودی داشتم از وقتی قرص رو میخورم بهتر شدم فکر میکنم بخاطر اون ...

الهی آمین. خداروشکر که عفونت رو تشخیص دادن و درحال درمانی دیگه دل درد نمیشی

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رویان میرم امپول سیتوراید داده برا اینکه تخمکا ازاد نشه فقط گفته دور ناف بزن ایا عجیب نیس ...

منم اول تو بازو میزدم بعد گفتن دور ناف بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین. خداروشکر که عفونت رو تشخیص دادن و درحال درمانی دیگه دل درد نمیشی

اره خداروشکر دل درد ندارم 

دکتر گفت اگه هی عفونت کنی باعث زایمان زودرس میشه نمی دونم چیکار کنم دیگه عفونت نکنم

عزیزم خداروشکر مبارکه انشالله ک خوبه

ممنون عزیزم ایشششالا شمام مثبتی و بیای خبرشو بدی خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به سلامتی باشه عزیزم ان شالله خبر بارداری بدی. نه چیزیشون نمیشه خیالت راحت

سلام شوره جونم فدات بشم انشاءالله زودی زود براهممون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@مهربون21     سلام‌عزیزم دلم به سلامتی. انشالله که این دوتا فسقل برات میمونن و میشن چراغ ...

مهربون دوباره انتقال داده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشالله بمونن برات و بشن دوقلوهای آینده ت 😍

فدای محبتت بشم انشاءالله با دعای خیر شما🙏🏻🤲🏻

نه عزیزم انشالله آذر قراره انتقال بده

انشاءالله هرچی خیر وصلاحه براهممون اتفاق بیفته 

اره خداروشکر دل درد ندارم  دکتر گفت اگه هی عفونت کنی باعث زایمان زودرس میشه نمی دونم چیکار کنم ...

عزیزم از دکتر میپرسیدی، این خیلی مهمه اگه پرسیدی به منم بگو چی گفت. 

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم از دکتر میپرسیدی، این خیلی مهمه اگه پرسیدی به منم بگو چی گفت. 

باشه عزیزم

راستی شما nt میری؟

واسه من ۲۱ مهر وقت داده