2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا  خوبین همگی ؟؟؟چه خبرا ؟؟؟کیا مامان شدن ؟؟؟ زود خبرا رو بدین تا کوچولوم خوابه  ...

سلام عزیزم خوبی

نی نی خوبه.

منم خداروشکر مامان شدم

دعا کن نی نی مو سالم بغل کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه. منم خداروشکر مامان شدم دعا کن نی نی مو سالم بغل کنم

عزیزززززززم الهی هزار مرتبه شکر .ان شالله صحیح و سالم و به موقع بغلش کنی .مبارکت باشه عزیزم❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

یه سوال دیگه ،

میگن اگر هورمون LH بیشتر FSH باشه نشانه تنبلی تخمدان

ازون ور ذخیره ام هم پایینه ۰.۴

میشه هردو اینا رو باهم داشت؟

هم ذخیره پایین ، هم تنبلی تخمدان؟

تو سونو هم دکتر گفته تخمدانت کوچیک شده😢 سی سالمه😕 چرا آخه😢

@زینبی_بابا    

عززززيزم بسلامتي الهي ني ني قشنگا ٩ ماه به دلت محكم بچسبن😘😘😍😍😍

فدات بشم 

انشاءالله با دعای خیرت🤲🏻🙏🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من حتی بعد لکه بینی هم هیچی بهم ندادن و گفتن برو زندگی معمولی داشته باش حتی استراحت بیشتر هم نه، گفت ...

آره اتفاقا یادم بود ب شما پروژسترون ندادن و خداروشکر بارداری و مشکلی نیست

این دوستمون میگفت بدون پروژسترون امکان بارداری نیست

لکه بینیت قطع شد؟

سلام خانمهایی که پانکچر کردید ، تاکی درد داشتید؟ ماه بعد سر موعد پریود شدین؟ من یک هفته پیش پانکچر ...

من تا پنج شش روز اصلا نمی تونستم راست راه برم و خم خم راه می رفتم

و تا یکی دو هفته هم دردهایی داشتم 

البته من هایپر بودم

کاملا هم پریودم به هم ریخته بود

یه سوال دیگه ، میگن اگر هورمون LH بیشتر FSH باشه نشانه تنبلی تخمدان ازون ور ذخیره ام هم پایینه ۰.۴ ...

عزیزم دو مدل تنبلی تخمدان داریم

یک مدل پلی کیستیکه ک معمولا تخمدان بزرگ میشه و کلی کیستای ریز توشه و ذخیره شون معمولا بالاست

من اون مدلیم

یک مدل هم نارسایی تخمدان ک اونم میگن تنبلی تخمدان

اون شرایطش فرق می کنه

سلام دخترا  خوبین همگی ؟؟؟چه خبرا ؟؟؟کیا مامان شدن ؟؟؟ زود خبرا رو بدین تا کوچولوم خوابه  ...

سلام عزیزم خوبی

نی نی خوبه.

منم خداروشکر مامان شدم

دعا کن نی نی مو سالم بغل کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزززززززم الهی هزار مرتبه شکر .ان شالله صحیح و سالم و به موقع بغلش کنی .مبارکت باشه عزیزم❤❤❤

مرسی عزیزدلم😘😘😘

ایشالا بخیر میگذره عزیزم سعی کن فقط استرس نداشته باشی. ایشالا هممون بچه هامون رو صحیح و سلامت بغل می ...

خداکنه به خیر بگذره ان شالله بی اذن خدا برگ از درخت نمیوفته ایشالله خودش بخواد برای همه