2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
مرسی قربونت برم همچنین شما جواب قندم اومد خدارو شکر بعد غذام 86 بود یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که ...

خب خداروشكر عزيزم. نگران تيروييد نباش با كم و زياد كردن قرص درست ميشه گلبول سفيد هم ممكنه عفونت داشته باشي من عفونت ادرار دارم اين سري عددش بالا بود. انشالله خيره فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم انشالا شما هم اینبار مثبتی و هفته دیگه با آزمایشت کلی شاد میشیم 

قربونت برم ممنون عزیزم انشالله

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم بعد انتقال دیگه اصلا نباید ویتامین د 50000 بخوری فقط د٣ دز 1000 به صورت روزانه بهتره نروبیون ه ...

ای بابا، من روز دوم انتقال به روال قبل د ۵۰۰۰۰ خوردم 🤕 چیزی نگفته بود آخه دکتر رزاقی، شایدم یادش رفته. فقط گفت د۳ بخور

نوروبیون هم امروز یکم بی حال بودم تزریق کردم. کلا هر چی اشکال داشته انجام دادم پس 😞

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربون دل مهربونت عزیزم😘😘  مثه همیشه صبور و امیدوار بمون طول کشید و سخت گذشت ولی حتما میشه&n ...

ممنون از روحیه و حس امیدی که میدی گلم 

نمیدونم شاید هم به قول شما یه روز بشه فقط ایکاش اون روز خیلی دیر نباشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخش عزیزم مگه چسبندگی رحم با سونو مشخص میشه؟

بستگی به پزشک و دستگاه داره

دوتا پزشک تا قبلش برا من رو تشخیص نداده بودن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی قربونت برم چقد خوشحال شدم برات الهی دستش برات سبک باشه همونطور که برای من بود من دلم خیلی خیلی ...

فدای محبتت عزیز دلم

انشالله

دعا کن برام💚💚💚❤❤💚💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدات، فکر نمی کنم به ذخیره بستگی داشته باشه، هروقت تخمکا خوب رشد کردن و به سایز مناسبی رسیدن،دکتر رو ...

اره درست میگین عزیزم ممنون فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای بابا، من روز دوم انتقال به روال قبل د ۵۰۰۰۰ خوردم 🤕 چیزی نگفته بود آخه دکتر رزاقی، شایدم یادش رف ...

با یه بار چیزی نمیشه عزیز دلم اما دیگه مصرف نکن،انشالله مثبت که شدی مکمل هارو دکتر پایان 12 هفته همه رو خودش تجویز میکنه نگران نباش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خب خداروشكر عزيزم. نگران تيروييد نباش با كم و زياد كردن قرص درست ميشه گلبول سفيد هم ممكنه عفونت داشت ...

اخه من هیچوقت مشکل تیرویید نداشتم واسه اینه فکر کنم اصلا وزن نگرفتم تا الان یعنی درواقع خودم دارم وزن کم میکنم با این حساب که الان بچم 700 گرمه

آره نوشته بود اگه این عفونت همزمان تو ادرار هم باشه کمی نگران کننده است و باید آنتی بیوتیک مصرف شه در غیر اینصورت مشکل حادی نیست پدر گوگل و دراوردم از دیروز😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام عزیزای دلم من دارم میرم برا انتقال نی نیامو بیارم خونه😍😍😍

خیلی خیلی به دعای خیرتون احتیاج دارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻نفساتون حقه

دعا کنید دست پر برگردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزای دلم من دارم میرم برا انتقال نی نیامو بیارم خونه😍😍😍 خیلی خیلی به دعای خیرتون احتیاج د ...

ایشالله که نی نیای خوشگلت محکم تو دلت خودشونو جا میکنن 

توکل به خدا با انرژی مثبت برو انشالله که خیره💙💚💛🧡❤

سلام عزیزای دلم من دارم میرم برا انتقال نی نیامو بیارم خونه😍😍😍 خیلی خیلی به دعای خیرتون احتیاج د ...

عزیزم انشاءالله که موفق باشی ونه ماه به دلت محکم بجسبن عزیزم😍😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦