2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت بله فردا انتقالمه انشالله با جواب ازمایش مثبتت مارو هم خوشحال میکنی

به سلامتی، امیدوارم عزیزم، برای تو هم همین آرزو رو دارم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

خانما معمولا روز چندم تخمک کشی هست میدونم بستگی داره به تخمکا ولی معمولا روز چندم میفته

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه ۵ ثانیه نگه دارداخل لیوان بزار اتیش به ته لیوان برسه لبه هاش نباشه اتیش چون داغ میشه لیوان ...

سلام عزیزم۰من یه شمع سکه ای گذاشتم رو شکمم روشنش کردم لیوان رو گذاشتم روش شمع که خاموش شد پوست شکمم یکم جمع شد تو لیوان به نظرتون اینجوری هم میشه؟

ای جووونم تعیین جنسیت رفتی؟ قربونت منم امروز خوبم خوشحالم خواب دیدم حامله ام😍😍😍 عزیزم خداحفظش کن ...

ممنون مهربونم   نه تعیین جنسیت نبودم، ولی چون pgd برای تعیین سلامت انجام دادم، خودشون جنسیت هم بهم گفتن، یه پسر برام انتقال دادن

انشاءالله خوابتم به زودی واقعی میشه و صاحب یه فرزند تپل مپلی سالم و ناز میشی  

مسافرت هم حقیقتش بستگی به وضعیت بارداریت داره، اگه همه چی اوکی باشه، لکه بینی نداشته باشی،طول سرویکس خوب باشه، وضعیت جفتت خوب باشه، چرا که نه، مسافرتم می تونی بری عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما معمولا روز چندم تخمک کشی هست میدونم بستگی داره به تخمکا ولی معمولا روز چندم میفته

12 تا 19 سیکل حدودا

من یبار 18 سیکل یه بار 19 ام تخمک کشی کردم.

ممنون مهربونم     نه تعیین جنسیت نبودم، ولی چون pgd برای تعیین سلامت انجام دادم، خودشون جن ...

ای جانممممم خداحفظش کنه گل پسرت رو الهی سلامت بیادبغلت

توام هی فکرنکن نی نی ات صحیح وسالمه😍😍😍

وای مرسی حتی خوابشم بقدری سیرینه که کل امروزم باخنده گذشته خداخودش به ماهم نظرلطف بکنه

وای ایشالله خداکنه هنوزباردارشیم بقیه اشم خدادرست میکنه من عجولم😁😁😁

ای جانممممم خداحفظش کنه گل پسرت رو الهی سلامت بیادبغلت توام هی فکرنکن نی نی ات صحیح وسالمه😍😍😍 و ...

ممنون عزیزم  

انشاءالله گلم، الهی که همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم.

بچه ها زدن واکسن برا تخمکشی انتفال اینا واجبه؟ تازگی که رفتین چی میگن ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم     انشاءالله گلم، الهی که همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم.

عزیزدلمیییی ...منوازحالت بب خبرنزار تگم کن😍😍😍

خیلی خوشحال شدم یهو تیکرتو دیدم اینکه یکی ازچشم انتظاری دراومده واینکه امیدماهاهم زیادمیشه

عزیزدلمیییی ...منوازحالت بب خبرنزار تگم کن😍😍😍 خیلی خوشحال شدم یهو تیکرتو دیدم اینکه یکی ازچشم ان ...

فدات مهربونم  چشم گلم، انشاءالله به زودی خودتم با خبر خوش و تیکر بارداریت سوپرایزمون کنی عزیز دلم      

12 تا 19 سیکل حدودا من یبار 18 سیکل یه بار 19 ام تخمک کشی کردم.

جالبع مرسی عزیزم ممنون!به ذخیره تخمدان هم بستگی داره؟ من ذخیرم ۲۱ هست و خیلی زیاده وسریع هم تخمکام بزرگ میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭