2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046607 بازدید | 684532 پست
آره عزیزم کورتاژ ممکنه باعث آسیب به بافت رحم بشه و چسبندگی ایجاد بشه با هیستروسکوپی میبینند داخل ر ...

ولی من با قرص سقط نکردم داروهامو قطع کردم بعد ده روز خودش یکدفعه اومد همه الان میتونم حالا هیسترو کنم قرص نخوردم؟

سلام بچه ها ممکنه راهنمایی کنین منم؟ من همیشه 3 روز قبل موعد پریود میشم. این ماه از روز موعدم فقط ل ...

من که هر وقت اینجوری میشم تا پریود بشم داغون میشم 

ولی به محض اینکه پریود بشی حالت خوب میشه ارووم میشی 

بدیش اینه که آدم نمیدونه گرمی بخوره برای پریود شدن یا بازم منتظر بمونه 

من الان دیگه بعد از بی بی چک منفی دیگه منتظر نمیمونم و گرمی میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هر وقت اینجوری میشم تا پریود بشم داغون میشم  ولی به محض اینکه پریود بشی حالت خوب میشه ار ...

اره خیییلی بده. من بار اولیه اینجوری میشم اصلا سابقه نداشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بله ایشون نوشتن.بله خوددکتر رو میبینی البته روزایی که دکتر نباشن با دکتر مصطفایی ویزیت میشین ک ...

عزیزدلم

وای‌چقدرخوشحالم‌کردی

نورامید‌تودلم‌کاشتی‌..انشالله‌جوجه‌توصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی.

ساراجان‌دعاکن‌منم‌جواب‌بگیرم

بایدازاول‌شروع‌کنم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ببین من تو ۱۳ هفته کورتاژ شدم بقایام قطعا بیشتر از تو بود من نباید طبیعی حامله شم(البته بخوامم ن ...

من هم اردیبهشت ۹۸ کورتاژ شدم و هنوز بعد از گذشت بیش از دو سال، اندومترم بیشتر اوقات خوب رشد نمیکنه.

این ماه که انتقالم منفی شده، خودم فکر میکنم به خاطر ضخامت اندومتر بوده.

سلام خانومای گل  یه سوال داشتم ازتون کسایی ک انتقالشون مثبت شده تا چند وقت بعد مثبت شدن آمپول ...

سلام عزیزم من فکر کنم تا ۱۶ هفته تزریق کردم بعدش سرکلاژ شدم و جایگزینه امپول پروژسترون هفته ای یکی پرولوتون شد که اواخر انقباض زیاد داشتم هفته ای دوتا پرولوتون میزدم. شیاف نداشتم از همون اول روزی دوتا امپول بود. تا روز زایمانم زدم 

سلام دوستان دکترم برای من سونوی واژینال نوشته میگه سونو شکمی برای طول سرویکس دقیق نیست هفته دیگه بای ...

سونو واژینال احتمال سقط داره؟؟؟ نه عزیزم اصلا نگران نباش منم با سونو واژینال تشخیص سرکلاژ دادن واسم حتی بعد سرکلاژم چند بار سونو واژینال شدم که دکتر ببینه دهانه رحمم باز نشده باشه چون درد زیاد داشتم. حتما زود انجام بده چون اگه خدایی نکرده نیاز به سرکلاژ باشه دیگه زیاد وقت نداری و هر چه زودتر انجام بده خطرش کمتره گلم

خدا بگم این دکترا رو چی کار کنه انشالله هر چه زودتر مشکلت حل میشه عزیز ممنون راهنماییم کردی توکل ...

قرص هم خوب نیست، عوارض زیاد داره. من به دکترم گفتم قرص بده، نداد و گفت برو کورتاژ. البته دلیلش رو هم گفت من نفهمیدم

نمیدونم اصلا این هماتوم لعنتی چیه من از دیشب دلدرد دارم  حالا آزمایش دارم باید بدم نمیدونم باا ...

نگران نباش گلم منم از اول بارداری هماتوم داشتم تا اخر فکر کنم. هی میرفت هی میومد. یادمه ۳۱ هفته رفتم سونو داپلر یهو گفت هماتوم داری تعجب کردم ولی اوایل فکر کنم باید استراحت کنی یکم که جنین جون بگیره بزرگ بشه خطر کمتر میشه. تو ای وی اف هماتوم شایعه

ممنون عزیزم انشالله اذیت نمیشی و خودش میفته

نیلو جان ان شااله که این بار به سلامتی انتقال میدی و نتیجه مثبت میگیری.

یه سوال داشتم ازت.

واسه شما که هیسترو تشخیصی بود چون مشکلی نداشتی به جز چسبندگی و دکتر برطرف کرد، دکتر آصف جاه قبول میکنه هر نوع هیسترو رو؟ یعنی چه تشخیصی باشه چه عمل پولیپ و فیبروم و غیره؟

بعد خودتون از دکتر خواستید که خراش بده واسه انتقال؟

ممنون گلم  عزیزم برای شما چجوری حساب میکنن هفته چند هستین  من از روز انتقال ک حساب میکنم ...

نه گلم واسه منم از پریودی حساب میکردن به انتقال کاری نداشتن. انشالله ۱۲ هفته که ان تی بری بر اساس سونو ان تی دیگه حساب میکنن