2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
زینبی جون میشه اگه اینو میدونی بهم بگی شنبه انتقالمه خیلی نگرانم بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدون ...

سوال یکی دیگه بود 🤔🤔🤔 گیج شدم یه کم

ولی گلی باید بری بیمارستان متخصص زنان ببینه، الان مطب ها تعطیل هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر ب شما چی گفت در مورد این ازمایش اخه برای منم این مورد عددش خیلی بالاتر از رنج بود و 800 ب ...

من دکتر توکلی بهم گفت کمه مشکلی نیست فقط نباید به هیچ وجه سرم ای وی جی بزنم چون بدنم بهش حساسیت داره در مورد انتی تی پی او هم گفت عددش خوبه نیاز به دارو نیست

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نمیدونم اصلا این هماتوم لعنتی چیه من از دیشب دلدرد دارم  حالا آزمایش دارم باید بدم نمیدونم باا ...

عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و با آرامش حاضر شو برو آزمایشگاه یه جایی بشین تا نوبتت بشه بعد هم بدون عجله برگرد، هیچی نمیشه. من تو باد و بارون شدید میرم سرکار

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم سعی کن اصلا بهش فکر نکنی و با آرامش حاضر شو برو آزمایشگاه یه جایی بشین تا نوبتت بشه بعد هم بدو ...

عزیزم 

چقد دوران انتظار سخته.از کجا بدونم مثبته؟علایم ؟بعدش مناب زیاد میخورم و تکرر ادرار دارم

😉

عزیزم  چقد دوران انتظار سخته.از کجا بدونم مثبته؟علایم ؟بعدش مناب زیاد میخورم و تکرر ادرار دارم

عزیزم بدن آدمها متفتوته و واقعا تا هفته ۶ بارداری علایم خاص بارداری وجود نداره پس اصلا به علایم فکر نکن. سرتو مشغول کن و بیشتر فیلم ببین و کتاب بخون تا روزها بگذرن

و خدایی که در این نزدیکیست
ممنون گلم  عزیزم برای شما چجوری حساب میکنن هفته چند هستین  من از روز انتقال ک حساب میکنم ...

اونی که با سونو میگن دقیقشه 

ولی اینجوریه که 14 + تعداد روزهایی که انتقال دادی + سن جنین = سن بارداری 

برای من تقریبا یکیه با اولین روز اخرین پریودم یکی دو روز فرق داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چرا زینبی جون؟؟

چون احتمال بالا رفتن پرولاکتین هست و کلا سودی هم نداره 

یادمه یکی از دوستان حتی با ماساژ با روغن سیاهدانه پرولاکتینش رفت بالا

بهترین کار پیاده روی هست خون رسانی رو عاااااااااالی میبره بالا

میگم‌ساراجان‌دکترمشایخ‌برات‌آزمایش‌ایمنی‌اعقادی‌نوشت؟ عزیزم‌منم‌بخام‌برم‌رویان‌بامشایخ‌شروع‌کنم از ...

عزیزم بله ایشون نوشتن.بله خوددکتر رو میبینی البته روزایی که دکتر نباشن با دکتر مصطفایی ویزیت میشین که ایشون هم خیلییی خوبن ولی خب بهتره یه جوری برنامه ریزی کنی که خود دکتر باشن

بله به منفی های قبلیتون هم توجه میکنن دکتر خیلییی خوبیه وقت میزاره و برات توضیح میده و سوالاتو جواب میده

بنظر من رویان بری بهتره یه ذره شلوغ هست ولی می ارزه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پس یعنی با هیسترو هم میشه بقایا رو دراورد اخه به من گفته کورتاژ منم از عوارضش میترسم رحمم رو داغون ک ...

عزیزم هفته ت پایینه اول دارو

نشد حتما هیسترو کن

زیر بار کورتاژ نرو

من پارسال آذر کورتاژ شدم ازون موقع در به در ضخامت آندومتر شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانما من قرص استرومارین ودوفاستون دارم چه موقع بخورم بهتره شب یا روز؟ یافرقی نمیگنه؟ ممنون اگه ...

عزیزم من استرومارین رو ۱۱صبح ۱۱شب تنظیم کردم 

دوفاستونم شروع بشه میخوام غروب بخورم

فکر نکنم خیلی فرقی بکنه فقط باید سر ساعت خورد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد