2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
وای یعنی بازم بعد از سرکلاژ مطلق مطلق اونم تا زایمان؟؟

آره گفت حتی بیشتر😔

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره گفت حتی بیشتر😔

حالا من می گفتم سرکلاژ می کنم و دیگه بعدش نهایت دو هفته استراحت مطلق میخاد، خدا خودش کمکمون کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش تو بارداری معمولی هم طبیعیه فقط نذار یبوست بشی شدید ک نیست؟

آزوقتی شیاف مقعدی میزارم یبوست نمیشه اصلا

نمیدونم شدید چجوریه ولی درد دارم به سمت کشاله رونم زیرنافم تیر میکشه میگیره 

شدید یعنی چجوری؟؟؟😫😫😫

سلام دوستان دکترم برای من سونوی واژینال نوشته میگه سونو شکمی برای طول سرویکس دقیق نیست هفته دیگه باید انجام بدم اخر 18هفته ولی خیلی استرس دارم میگن احتنال سقط داره کسی بوده مثل من باشه انجام بده؟؟

حالا من می گفتم سرکلاژ می کنم و دیگه بعدش نهایت دو هفته استراحت مطلق میخاد، خدا خودش کمکمون کنه.

منم همینطور

۸ مهر سالگرد مامانم گفت اونم نرو😭😭

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آزوقتی شیاف مقعدی میزارم یبوست نمیشه اصلا نمیدونم شدید چجوریه ولی درد دارم به سمت کشاله رونم زیرناف ...

شدید یعنی درد قطع نشه و رفته رفته هی بیشتر بشه

دردا طبیعی

وارد سه ماهه دوم بشی خیلی کم میشه

پس یعنی با هیسترو هم میشه بقایا رو دراورد اخه به من گفته کورتاژ منم از عوارضش میترسم رحمم رو داغون ک ...

آره عزیزم

کورتاژ ممکنه باعث آسیب به بافت رحم بشه و چسبندگی ایجاد بشه

با هیستروسکوپی میبینند داخل رو و بقایا رو برمیدارن

ولی اول باید با قرص سقط کرده باشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@nilda71       @داداشمممم       سلام بچه ها خوبین؟میخوا ...

اای جانم. شکر خدا. ان شاالله نتیجه مثبت میگیرین عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه ها ممکنه راهنمایی کنین منم؟

من همیشه 3 روز قبل موعد پریود میشم. این ماه از روز موعدم فقط لک بینی دارم گاهی ترشح سفید گاهی خونی. بی بی چکم زدم منفی بود. هر روز میگفتم امروز پریود میشم ولی اصلا خبری نیس.

امروز با اینکه مطمئن بودم بواسطه بی بی چک ها ولی بازم آزمایش دادم منفی بود . 0.3 بود.

نمیفهمم اصلا چرا اینجوری شدم اصلااا سابقه نداشتم داره روز 5 ام تموم میشه و من فقط هراز گاهی لک بینی دارم ینی اصلا پد هم استفاده نمی کنم. بنظرتون نیازه شنبه برم دکتر یا زعفران و..  دم کنم بخورم؟

روز قبل موعدم لنفوسیت تراپی داشتم نمیدونم اینم تاثیر داشته یا نه. خیییییلی روحا حالم بده. قشنگ معلومه هورمونام ریخته بهم . دایم گر گرفتگی دارم. شدیدا حساس نسبت ب بو شدم. ازینورم بشدت عصبی و حساس شدم. همش میگم پریود بشم شاید اروم بشه روانم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانمایی که رویانن میخاستم بدونم اگه هیستروکسپی نشن  براشون عمق رحم انجام میدن دیگه !آیابیوپسی هم مانند عمق رحم حتما انجام میدن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭