2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
مبارک باشه مامان شدنت عزیزم،الهی به سلامتی بغلش کنی فرشته کوچولوتو

ممنون نیلدا جوون انشاالله برام دعاکنید بقیه شم به خوبی پیش بره مخصوصا آزمایش بتا و سونو قلب.. انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی و نی نی هاتو بغل بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم میتونی فقط احساس خستگی کردی استراحت کن.....  یعنی سعی کن غذایی که همش سر پا باشی درس ...

ببین من کل اون دو هفته سرکار رفتم، 18 تا پله داشت، پیاده روی هر روز داشتم، غذا و گرد گیری و اینا هم انجام دادم، تازه مادرم مهمونی داشت رفتم کمکش، خونشون طبقه سوم بدون آسانسور 

یک جمعه هم کلاس داشتم از 8 صبح بیرون بودم تا 10 شب رسیدیم خونه

فقط نمیذاشتم fatigue بیاد سراغم وگرنه خستگی معمولی مشکلی نداره

غذا هم که خودت میدونی فکر کنم عین بقیه ایام سال 

کلا کم تحرکی ضرر داره

عزیزم کلا میوه فصل باشه به نظر من ایرادی نداره.....  من خودم زیاد خوردم.....  فقط خوب بش ...

چشم ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم هماتومت چند میل بود؟ دیروز دکترم می گفت لکه بینی قهوه ای و سیاه و ترشح قهوه ای و اینا رو در ن ...

مال من۷/.سی سی بود 

لکه بینیم خوب میشه دوروز دوباره لکه بینی سیاه برمیگرده صبح رفتم دستشویی درحد۶و۷قطره ازم دفع شد دلدرد طبیعیه؟؟؟؟

مال من۷/.سی سی بود  لکه بینیم خوب میشه دوروز دوباره لکه بینی سیاه برمیگرده صبح رفتم دستشویی در ...

برای من به سیسی نیست به میلی متره

فکر کنم برای تو هم کوچولو هس

من همون هفته پیش ب ماما گفتم دل دردم گفت خوب هماتوم داری طبیعیه

خیلیا هم ک هماتوم ندارن دل درد دارند تو بارداری دل درد های شدید با خونریزی و لکه بینی مداوم غیر طبیعبه

حقیقت خودمم تو این هفته انقد استرس داشتم ب همه گفتم احتمالا بچه م نمی مونه

اما دیروز دکترم خیلی آرومم کرد

یک برنامه هم چید که تا 26 مهر داروهام بشه کلا یک شیاف و یک آسپرین

والا منم اطلاع کامل ندارم  ولی اگر میگن بیمارستان امام، حتما اونجا برو گلم، درسته دولتی هست ول ...

عزیزم 

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی 

سه شنبه نظر پریناتولوژ هم میپرسم ببینم ایشون چی میگن

نتیجه هر‌چی شد به شما هم اطلاع میدم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما عزیز دل

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم من مثل شما تو ۶ ۷ هفته دیروز سقط کردم فقط دکتر هیچ‌ قرصی به هم نداد گفت بقایا داری برو تا ...

خیلی متاسفم

برای من بقایا موند، هیستروسکوپی کردن بقایا رو درآوردن

تقریبا یک هفته بعد از سقط

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام خانومای گل 

یه سوال داشتم ازتون کسایی ک انتقالشون مثبت شده تا چند وقت بعد مثبت شدن آمپول پروژسترون رو تزریق میکردن و اینکه بعد قطع کردنش مشکلی پیش نمیاد من روزی یه آمپول پروژسترون و دو تا شیاف پروژسترون  دارم الان آمپول و بهم گفتن قطع کنم ولی شیاف و ادامه بدم مرکزی ک میرم بعد مثبت شدن دیگه ویزیت نمیکنه اینو دکتر زنان زایمان بهم گفته من سه هفته پیش خونریزی هم داشتم برای همین میترسم اگه قطع کنم دوباره خونریزی کنم البته خونریزی ک کردم به خاطر گروه خونی منفی من و مثبت شوهرم بود ک بهم آمپول روگام دادن نمیدونم چیکار کنم میترسم مشکلی پیش بیاد

ببخشید ک خیلی طولانی شد 

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
عزیزم حتما که دو برابر نمیشه.....  از 24 الی 48 ساعت حدودا 1/6 الی ۲ برابر میشه.....  یع ...

آناجون توروخدا اینو ببین چیه بهم بگو خیلی نگرانم

بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدونه چیه راهنماییم کنه

خیلی خیلی عذر میخوام بخدا روم نمیشه ولی درمونده شدم فقط اینجا بگم راهنماییم کنین 

الان آینه گذاشتم خودمو نگاه کردم سر واژنم سفید شده دلیلش چیه؟توروخدا راهنماییم کنین شنبه انتقالمه 

بگین از چیه؟چیکار کنم خوب بشه

بازم خیلی خیلی عذر خواهی میکنم بچه ها 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین من کل اون دو هفته سرکار رفتم، 18 تا پله داشت، پیاده روی هر روز داشتم، غذا و گرد گیری و اینا هم ...

زینبی جون میشه اگه اینو میدونی بهم بگی شنبه انتقالمه خیلی نگرانم

بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدونه چیه راهنماییم کنه

خیلی خیلی عذر میخوام بخدا روم نمیشه ولی درمونده شدم فقط اینجا بگم راهنماییم کنین 

الان آینه گذاشتم خودمو نگاه کردم سر واژنم سفید شده دلیلش چیه؟توروخدا راهنماییم کنین شنبه انتقالمه 

بگین از چیه؟چیکار کنم خوب بشه

بازم خیلی خیلی عذر خواهی میکنم بچه ها 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها روغن سیاهدانه قبل انتقال روزی چندبار میزدید؟؟واینکه لوبیاسبز پپزم تنها بخورم یا بابرنج هم باشه اشکالی نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦