2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از احوالپرسیت عزیزم من خوبم. فعلا برنامه ای برای ادامه درمان ندارم و خیلی حالم خوبه اصلا نی ن ...

سلام عزیزم من مثل شما تو ۶ ۷ هفته دیروز سقط کردم فقط دکتر هیچ‌ قرصی به هم نداد گفت بقایا داری برو تا یک هفته تیاد کورتاژ خیلی میترسم راهی هست خودش بیاد شما کاری کردی؟

خانوما دکترم گفته بودروزاول تاسوم پریودبیا واسه شروع سیکل الان زنگ زدم شنبه وقت داد دکترخودم شفیقیانه نبود به دکترعطایی وقت داد مشکلی نداره این جلسه برم پیش یه دکتردیگه دکترشفیقیان روپیدانمیکنم نوبت بگیرم

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
والا دکتری که میگم لاله،  بهمن و مام کار میکنه و فوق تخصص ناباروریه  گفتن بیمارستان سطح ۳ ...

والا منم اطلاع کامل ندارم 

ولی اگر میگن بیمارستان امام، حتما اونجا برو گلم، درسته دولتی هست ولی امکاناتش خیلی زیاده 

قربونت برم عزيزم. فعلا با رژيم غذايي و قرص متيل دوپا فشارمو رو ١٢ رو ٧/٥ و ١١ رو ٧/٥ گاهي ٦/٥ كنترل ...

علتش بارداری هست گلم

ولی اینکه چی میشه یه عده دچارش میشن معلوم نیست، همین دو قلویی خودش یه ریسک فاکتور هست 

خدا رو شکر همه چی تحت کنترله، توکل به خدا 

سلام دوستان من ازمایش ایمنی دادم الان iga رنج. ننرمالش از 70شروع میشه واسه من 5به نظرتون چی میشه این ...

عزیزم دکتر ب شما چی گفت در مورد این ازمایش اخه برای منم این مورد عددش خیلی بالاتر از رنج بود و 800 بود ب دکتر گفتم گفت خوبه هنوزم بعد از گذشت چند ماه  فکرم درگیرشه که برای چیه این ازمایش

عزیزم الان یادم نیست اما فکر کنم برا منم 200 بود اما دکترم گفته بود طبیعیه.....  اما مطمئن نیس ...

فعلا خيلي رعايت ميكنم تا برم پيش دكترم ببينم نظرش چي هستش. مرسي اناي مهربونم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم حتما برو دکتر بررسی کنه..... 

اره ابجی ممنونم سونواول برم بهترنیس؟ماماگف فقط سونوبایدبری الان همین مشخص میکنه چرا ایقدر طول کشیده نشدی سونوی خوب ک میخام برم۴روز تونوبتم متاسافنه

اللهم عجل فرجه مهدی ❤♥️
الهی آمین 

میگم‌ساراجان‌دکترمشایخ‌برات‌آزمایش‌ایمنی‌اعقادی‌نوشت؟

عزیزم‌منم‌بخام‌برم‌رویان‌بامشایخ‌شروع‌کنم

ازاول‌خود‌دکترمیبینم..به‌میکروهای‌منفی‌که‌شدم‌اهمیت‌میده

که‌چرامنفی‌شدن‌..

ببخش‌گلم‌زیادسوال‌میپرسم..یکم‌دودلم

برم‌مطب‌‌یابرم‌رویان

میترسم‌‌تورویان‌زیاداهمیت‌ندن‌یاوقت‌نزارن

بازاین‌منفی‌هاتکراربشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام دوستانی که هماتوم داشتن 

این هماتوم لعنتی چیه من دوروز خوبم دوباره این دلدرد و گرفتگی و خون سیاه برمیگرده 

کسی اطلاعات داره الان من ازدیشب دلدرد دارم خوبم نمیشه صبح هم خون سیاه دفع کردم😭😭😭😭

چیکارکنم؟؟؟؟؟

سلام دوستانی که هماتوم داشتن  این هماتوم لعنتی چیه من دوروز خوبم دوباره این دلدرد و گرفتگی و خ ...

عزیزم هماتومت چند میل بود؟

دیروز دکترم می گفت لکه بینی قهوه ای و سیاه و ترشح قهوه ای و اینا رو در نظر نگیر

گفت اگه به خونریزی افتادی تماس بگیر بگم چیکار کنی 

الان برای تو ک خداروشکر خونریزی نیست

استراحتت رو بیشتر کردی؟

آب زیاد یادت نره