2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم آن اس تی یه تسته ربطی به معاینه نداره.....  فکر کنم بیمارستانی باید بری که بخش زایمان دا ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیر میشه صفحه آخر پست منو ببینی خیلی نگرانم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامان گلا ی سوال  من هفته ۱۱ دل درد پریودی دارم روزی چندبارم واژنم تیر میکشه  طبیعیه،؟نگ ...

عزیزم نگران نباش..... 

به دکترت بگو احتمالا ایزوکسوپرین بده...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه به مرحله بلاست نرسه تو رحم هم رشد نمیکنه دیگع درسته؟

نه عزیزم..... 

ربطی نداره..... 

ممکنه جنینی که تو انکوباتور رشد نمیکنه همونو تو رحم میذاشتن رشد می‌کرد..... 

اصلا نمیشه قضاوت کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام میشه بگید منظورتون از بلاست چیه؟ همون روز تخمک کشی میگین ک تعیین جنسیت بکنن یا اول جنین ها تشک ...

عزیزم جنین قبل لانه گزینی پوستش رو میشکافه و به مرحله بلاستوسیت میرسه...... 

خانومای گل من یه بار پانکچر شدم که ۵تا جنین بی کیفیت سه روزه برام تشکیل شد حالا باز میخوام پانکچر ک ...

عزیزم پرپروتئن (گوشت و مرغ و ماهی) 

آب زیاد...... 

روزی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز بخوری خوبه...... 

سالم و مقوی بخور..... 

مکملم طبق تجویز دکترت بخور..... 

خیلی ممنون عزیزم دکترم خانم دکتر الهام فیروزی تو مرکز جهاددانشگاهی اردبیل هستن خراش نداشتم رحمم ...

عزیزم حتما که دو برابر نمیشه..... 

از 24 الی 48 ساعت حدودا 1/6 الی ۲ برابر میشه..... 

یعنی مثلا ممکنه برا شما هر ۳۰ ساعت مثلا 1/8 برابر بشه..... 

یعنی اون طوری نیست دقیقا هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه..... 

تازه برا یه جنینه این قانون بیشتر میشه دیگه واقعا نمیشه دو دو تا چهار تا کرد الکی به خودت استرس نده..... 

عزیزم هچینگ یعنی چی ؟؟؟ بلاست رو می‌دونم ولی هچینگ نشنیدم ،🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

عزیزم بعضا اگه احساس کنه نیازه و ممکنه جنین نتونه پوسته رو شکاف بده و به مرحله بلاست برسه با لیزر به شکاف میدن که راحت‌تر بتونه پوسته رو شکاف بده و به مرحله بلاستوسیت برسه.... 

بچه ها کدوماتون پرلوتون زدین؟ در مورد تزریقش نکته ی خاصی داره؟ مثلا زمان تزریق یا چیز دیگه ای؟

عزیزم من شبها میزدم..... 

خیلی فرق نمیکنه اما ترجیحا هر ساعتی زدی هفته بعدم ترجیحا همون ساعت بزن..... 

فقط خیلی آروم تزریق کن..... 

مثل پروژسترونات تزریق آروم و عمیق عضلانی..... 

سلام الهام جان خوبی؟ دخترنازت خوبه؟ الهام ! شیر خودت ر می‌دادیم به بچه؟از شیر گرفتیش؟ آخه زنگ زدم ...

عزیزم احتمالا به خاطر هورمون هات گفتن خصوصا پرولاکتین و.... 

بچه ها کدومتون شیاف گیلیسیرین استفاده کردین تلحالا؟ قیمتش چتده؟ مصرفش بی ضرره تو بارداری؟

عزیزم من داشتم اما بعد زایمان..... 

برا اینکه شکمم کار کنه..... 

قیمتش یادم نیست اما زیاد نبود فکر کنم..... 

برا بارداری نمیدونم از دکترت حتما بپرس..... 

عزيزم چيزي كه ديشب تا صبح تحقيق كردم مثل اينكه براي افراد عادي بايد زير ١٤٠ باشه براي زنان باردار تا ...

عزیزم الان یادم نیست اما فکر کنم برا منم 200 بود اما دکترم گفته بود طبیعیه..... 

اما مطمئن نیستم..... 

به خودت استرس نده..... 

اما به نظرم جای نگرانی نیست این عدد..... 

بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدونه چیه راهنماییم کنه خیلی خیلی عذر میخوام بخدا روم نمیشه ولی درمون ...

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱