2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنون عزیزم دیروزم مدیکور زدم اونم مثبت بود دیگه امروز گفتم مارک دیگه بگیرم اره من این عکسو زود گرفت ...

مبارکه

عزیزم استرس نداشته باش چون هر مرحله ای استرس داره من اول میگفتم بتام خوب باشه بعد میگفتم قلبش تشکیل شه الان میگم نکنه خدایی نکرده زبونم لال قلبش وایسته بعد استرس غربالگری و......

تا نی نی هامونو بغل نکنیم استرسمون از بین نمیره الهی همه جی برات خوب پیش میره گلم.الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه همه باردارا نی نی هاشونو سالم بغل کنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم رفتم سونوگرافی و قلبش رو هم شنیدم و دیدم خداروشکر سنش هم دقیقا ۸ هفته بود، ماما بهم گفت فعالیت ...

خب خداروشکر الهی سالم بغلش کنی

منم ۸ هفته ام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم خوش قلب مهربون زنده باشي. هفته ٣٠ هستم فشارم مدام نوسان داره و دفع پروتئين دارم متاسفانه ...

چیکا جونم نگران نباش الهی نی نی هاتو سالم و سلامت بغل کنی

یکی از اقواممون هم مشکل شما رو داشت خداروشکر تا هفته ۳۵ نی نی شو بدنیا آورد چون آمپول ریه زده بود نی نیش بستری هم نشد

عزیزم منم گاه گداری دارم کاریش نمیشه کرد دکتر گفت استراحت فقط

منم همش استراحتم الهی بخیر بگذره همه چی نی نی هامونو سالم بغل کنیم.

شما بهتری؟لکه بینیت قطع شد؟

عزیزم رفتم سونوگرافی و قلبش رو هم شنیدم و دیدم خداروشکر سنش هم دقیقا ۸ هفته بود، ماما بهم گفت فعالیت ...

خیلی تبریک میگم عزیزم ایشالله ۱۲۰سال قلب خوشگلش بزنه😍😍😍

سونو شکمی انجام داد؟؟

منم همش استراحتم الهی بخیر بگذره همه چی نی نی هامونو سالم بغل کنیم. شما بهتری؟لکه بینیت قطع شد؟

خداروشکر خوبم خیلللی کم درحد ترشح کم رنگ روزی یکباردارم

انشالله که همه چیزخوب پیش بره

خداروشکر خوبم خیلللی کم درحد ترشح کم رنگ روزی یکباردارم انشالله که همه چیزخوب پیش بره

خب خداروشکر 

من تهوع قطع شده درد پریودی دارم حالا هفته دیگه پنج شنبه باید برم سونو شکمی

خیلی تبریک میگم عزیزم ایشالله ۱۲۰سال قلب خوشگلش بزنه😍😍😍 سونو شکمی انجام داد؟؟

مرسی عزیزم همینطور برای شما، بله سونو شکمی انجام شد و خداروشکر همه چیز نرمال بود 

و خدایی که در این نزدیکیست
خب خداروشکر  من تهوع قطع شده درد پریودی دارم حالا هفته دیگه پنج شنبه باید برم سونو شکمی

سارا جون B6 رو هنوز میخوری? چون منم احساس کردم تهوع منم خیلی بهتر از روزهای قبل شده امروز البته بدون B6

خداروشکر خوبم خیلللی کم درحد ترشح کم رنگ روزی یکباردارم انشالله که همه چیزخوب پیش بره

به امیدخدا، خدا خودش نگهدار همه فندقها باشه از جمله کوچولوهای ما

@آستاره۷۲    سلام عزیزم

خوبی؟ بهتر شدی؟

درمورد سیکل یه سوال داشتم

من ال دی رو کامل خوردم و ۱۴ تا سینافکت هم زدم. برای فردا وقت سونوی دوم دارم ولی هنوز پریود نشدم. حسشو دارم ولی هنوز نشدم. ولی سیکل قبلی اینجوری نبودم یکی دو روز به سونوی دوم پریود شدم. الان نمیدونم برای سونو برم یا اینکه  چون پری نشدم دکتر داروهای اصلی رو نمیده

یادته سیکل اول دکتر بهت نوبت مجدد داد بهت گفت چه پری شدی چه نشدی بیا. اون روز داروهای اصلی رو بهت داد؟ مجبور نشدی مجددا بری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا   ببخشیدعزیزم میگم جنین بلاست هم گریدبندی میشه؟ بعدچندسلولی میشه؟ گریدbcجنین خوبی ...

بله عزیزم تمام جنین ها گرید بندی میشن از اول و ممکنه گریدشون تغییر کنه

کلی مامان داشتیم با همین گرید مشابه شما

قربونت برم خوش قلب مهربون زنده باشي. هفته ٣٠ هستم فشارم مدام نوسان داره و دفع پروتئين دارم متاسفانه ...

انشاالله که چیزی نمیشه استرس نداشته باش مدام بگوفالله خیراحافظا،گلم،دعاتنهاچیزی هست که ازدستم برمیاد عزیزدلم