2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
عزیزم منم ویور زدم ویور دیر رنگ میده این مثبته مامان شدی مبارکه😍😍😍💃💃💃

ممنون عزیزم دیروزم مدیکور زدم اونم مثبت بود دیگه امروز گفتم مارک دیگه بگیرم اره من این عکسو زود گرفتم یکم دیگه گذشت بیشتر پررنگ شد خودشم رو جلدش نوشته 7 دقیقه صبرکنید برا دیدن جواب

برام دعاکن همه چی خوب پیش بره استرس بقیه راه مخصوصا آزمایش بتا رو دارم بعد سونو قلب.. 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباااااااااااارکه     ان شاالله به سلامتی تا اخر    

سلامت باششی عزیزم انشاالله خودتم زودی مثبت بشی همینجا خبر خوش بهمون بدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدا بزرگه . انشالله که بسلامتی طی میکنین 

ممنون گلم سلامت باشین انشاالله..

خانوما سلام شب خوش یه سوال کسانی که بعد انتقال منفی شدید پریودتون همراه با درد و لخته بود یا  ...

سلام عزیزم ببخش من پیامت رو الان دیدم

اره گلم منم امروز سوم پریودمه و حسابی درد و خونریزی و لخته داشتم

ایبوپروفن خوردم

طبیعیه نگران نباش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم اینبار برای انتقال کار خاصی کردی یا نه؟ چه قرصایی میخوری؟

سلام عزیز دلم نه کاری خاصی نکردم خراش هم دفعه پیش داده بودم فقط مکمل هایی که همه میخوریم

سرم هم نگرفتم. پردنیزولون و آسپرین بود که دکتر یک هفته قبل انتقال قطع کرد استرادیول دارم و پروژسترون هم سه روز قبل انتقال شروع میشه چون جنین هام سه روزه ان 

این دفعه انوکسا هم ندارم دکتر گفت نمیخوام خونت زیادی رقیق بشه! دیگه توکل به خدا

ممنون گلم سلامت باشین انشاالله..

سلام نیکاد جان

من الان بی بی چکت رو دیدم 😍

مبارک باشه دخترررررررر خیییییللللللی خوشحال شدم

ایشالا بتای تپل و مپل داری

عزیزم قبل و بعد انتقال چکارایی کردی؟مثل خراش هچینگ پی ار پی رحم یا هیسترو؟جنینات چند روزه بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩