2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما سلام شب خوش یه سوال کسانی که بعد انتقال منفی شدید پریودتون همراه با درد و لخته بود یا  ...

سلام عزیزم دوروز اول لخته زیاد بعدم خونریزیم خیای زیاد بود درد روز اول داشتم فقط

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
یعنی  تست بارداری یا همون چک بی بی برای روز چندم انتقال جواب میده؟

اگه امپوا hcgنداشته بذش جنینتم بلاست باشه روز ده نشون میده ولی برایه ست روزه ۱۳ اینا نشون میده من به بیبی چک خیلی اعتقاد دارم 

عزیزم بادکش گرم چجوری؟ کجا میذاری؟ چندبار انجام میدی؟

اول یه پنبه رو با پنس میگیری اغشته به الکل میکنی بعد چند تا لیوان دم دستت میزاری پنبه رو اتیش میزنی البته قبلش شکمتو با روغن ماساژ میدی اتیشودااخل لیوان میکنی سریع لیوانو رو بدنت میزاری پوستو میکشه از این پهلو تا اون پهلو زیر نافو میزاری بیست دقیقه بمونه بعد لیوانارو در میاری باز باروغن ماساژ میدی ومیبندی من هفته ای دوبار بیست دقیقه ولی برایه شما که فرصت کمه شنیدم روزی ۶ دقیقه ام روزانه میشه گذاشت

چیکا جونم عزیزم حتما حتما استراجت مطلق دادشته باش این چند هفته رو اصلا بیرون نرو‌ من. کارای خونه انج ...

اره دكترمم خيلي تاكيد داره ولي مگه ميتونم از روزي كه گفته استراحت مطلق من مدام تو راه مطب و ازمايشگاهم😞😞😞خدا كمكمون كنه عزيزم . انشالله دكترت بتونه وضعيتتو كنترل كنه قربونت برم نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
اگه امپوا hcgنداشته بذش جنینتم بلاست باشه روز ده نشون میده ولی برایه ست روزه ۱۳ اینا نشون میده من به ...

من پنج شنبه انتقال دادم بلاست.سه روز دیگه بی بی نشون میده پس؟

پس من جمعه تست بزنم

😉

انشالله جفتمون ۱۷ روز دیگه خوش خبر بیایم تو تاپیک با بیبی چک مثبت

الهی آمین🤲🏻

وای یعنی میشه 😍هروقت بهش فکر میکنم بارداریه خودمو خیلی نمیتونم تصور کنم انگار که خیلی دست نیافتنیه برام😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اول یه پنبه رو با پنس میگیری اغشته به الکل میکنی بعد چند تا لیوان دم دستت میزاری پنبه رو اتیش میزنی ...

یعنی بنظرت این ۳روز تا انتقالم انجام بدم تاثیری داره؟

هرروز انجام بدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره دكترمم خيلي تاكيد داره ولي مگه ميتونم از روزي كه گفته استراحت مطلق من مدام تو راه مطب و ازمايشگا ...

سلام عزیزدلم خیلی استرس به خودت میدی چیکا جون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته عزیزم انشاءالله که به حق این روزا این روزاتم به سلامت میگذره ونی نیاتو صحیح وسلامت بغل میکنی وتلخی این روزارو برا همیشه از یاد میبری🤲🏻🤲🏻

سلام عزیزدلم خیلی استرس به خودت میدی چیکا جون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته عزیزم انشاءالله که به ...

سلام گلم انشالله خدا به هممون كمك كنه. قربونت برم مهربون. انشالله چند روز ديگه با بي بي و ازمايش مثبت سورپرايزمون ميكني😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
آره برام نوشته اونم طولاني نوشته كه هم هيدروكسي كلروكين هم پردينزولون بايد مصرف كنم هركدوم ٢ تا.&nbs ...

ممنون که توضیح دادی 

هیدروکسی که استفاده میکنی حواست باشه تغییری توی چشمت بوجود نیاد. حس تاری دید، خشکی چشم  و... پیدا کردی به دکترت بگو

من فقط پردنیزولون داشتم ولی سرخود هیدروکسی مصرف کردم یکی از چشمام یه مدت طولانی خشکی پیدا کرد هر چی قطره اشک میریختم فایده نداشت بعدا اینجا و نت خوندم بخاطر هیدروکسیه. تا قطعش کردم چشمم خوب شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻