2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
چند تا دکتر رفتم . داروم خیلی خوردم . تو این شرایط کرونا از بس کوزتون زدم بخدا ۳ کیلو اضافه کردم . ب ...

آره منم خواهرم دقیقا همینجوریه خیلی بده. اونم هیچ دکتری درمان قطعیشو پیدا نکرده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم انشالله که با دارو کنترل میشه ‌ دکتر چی گفت ؟

دكتر ازمايش كبد و فاكتوراي خوني نوشت نرمال بود خداروشكر. گفتش بجاي هر دو هفته هر هفته برم پيشش براي چكاب و حواسم به فشارم باشه

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكتر ازمايش كبد و فاكتوراي خوني نوشت نرمال بود خداروشكر. گفتش بجاي هر دو هفته هر هفته برم پيشش براي ...

خب خدارو شکر که نرمال بود . عیبی نداره بیشتر راهو ماشالله رفتی .‌شاید عوارض یکی از داروهاته

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدارو شکر که نرمال بود . عیبی نداره بیشتر راهو ماشالله رفتی .‌شاید عوارض یکی از داروهاته

از روزي كه بتا زدم همه چي بهم ريخت. فداتشم عزيزم انشالله به خير بگذره

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من بعد انتقال منفی پریود اول تقریبا معمولی بود ولی طولانیتر ولی پریود دوم شدید و زیاد بود  ...

من یه درد شدید گرفتم شکمم مجبور شدم ببخشید شیاف دیکلو استفاده کنم بعدش لخته دفع کردم با درد شدید 

نمیدونم چی بود! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره عزیزم من درد خیییییییلی شدید داشتم با لخته و خونریزی خییییییییلی کم. اصلا خون روون نداشتم

من بعد دفع دو تا لخته با درد شدید دردم کم کم آروم شد ولی خونریزی دارم... 

ترسیدم گفتم سوال کنم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمیدونم ولی یادم سیلویا هم‌ون سیکلم مثبت شد داکسی ساکلین داشت برنجکم مثبت شد ازیترومایسین داشت دوتاش ...

ممنونم 

ان شالله كه مثبت ميشي عزيزم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اولین باره میشنوم دکتر زرنانی گفته قطع نکن اینجا اونایی که با دکتر زرنانی ویزیت شدن قبل از انتقال و ...

آره برام نوشته اونم طولاني نوشته كه هم هيدروكسي كلروكين هم پردينزولون بايد مصرف كنم هركدوم ٢ تا. 

بعد هيدروكسي رو بايد تا آخر بارداري ادامه بدم 

ولي پريدنزولون رو بايد هشت هفته قطع كنم. اصلا ننوشته يك هفته قبل و بعد انتقال قطع كن. 

نميدونم دقيق كدوم فاكتورهان مشكل داشت. 

نه سرم ندارم فقط اين دو تا قرص داده بهم كه هيدروكسي يك ماه قبل انتقال و پريدنزولون با شروع انتقال بايد مصرف شه. 

شايد دوباره قبل انتقال برم پيشش . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام منم شنبه پس دقیقا با همیم زخامتت چند بود ؟دارو بهت چیا داد من بهم پروژسترونو داکسی ساکلین ۱۰۰رو ...

ضخامتم گفت ۸و۳ دارو همون استرادیولو استفاده کنم با پروژسترون 

انشاءالله که به حق این روزا خدا خودش کمکمون کنه همگی مثبت بشیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍