2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان من ازمایش ایمنی دادم الان iga رنج. ننرمالش از 70شروع میشه واسه من 5به نظرتون چی میشه این یعنی احتیاج به سرم دارم چون انتقالم مهر ماهه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
فدات عزیزم خوبم  انشاالله زود خوب بشی عزیزم پیش دکتر مددی سونو شدی یا بیرون؟ دکتر مددی خودش ...

ممنون عزیزم

دکتر وفایی رفتم، نه خودش سرکلاژ نمی کنه، سزارین و سرکلاژ رو میسپارن به دکتر سارا میرزایی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما میشه لطفا اگه میدونین جواب سوالمو بدین 

من چندروز دیگه پریودمیشم میخوام برم واسه انتقال ولی دکترم فعلا نیست دقیقا چندروز بعد اینکه موعد پریودمه برمیگرده

منم واسه اینکه پریودم با اومدن دکتر یکی بشه میخوام ۱۰تایی ال دی بخورم فعلا ۳دونه خوردم منشی دکتر گفت نخور ولی من واقعا خسته شدم از انتظارکشیدن به نظر شما مشکلی پیش میاد ال دی خوردم؟

من سیکل انتقالم با ال دی نیست سیکل طبیعی واسم انتقال میدن با سینال اف

ال دی و فقط واسه این خوردم که پریودم عقب بیفته

سلام دوستان کسی اطلاع نداره بیمارستان خصوصی برا دستگاه. ان ای سیو نوزاد نارس شبی چقد میگیرن معمولا؟؟ ...

سلام عرفان شبی ده تومن میگیره.  انشالله که نیاز به دستگاه نباشه برات عزیزم. حالت خوبه انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانوما میشه لطفا اگه میدونین جواب سوالمو بدین  من چندروز دیگه پریودمیشم میخوام برم واسه ا ...

اشتباه کردی عزیزم نباید سرخورد داروی هورمونی بخوری خصوصا که میخوای انتقال بدی. اینجوری میریزه به هم من بودم نمیخوردم. حالا انشالله که همه چی خوب پیش بره برات

سلام خانوما میشه لطفا اگه میدونین جواب سوالمو بدین  من چندروز دیگه پریودمیشم میخوام برم واسه ا ...

چند روز بعد پریود انتقال انجام میشه؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من اینقد گرمائیم اگه اینجوری میشدمم میذاشتم به حساب بدن خودم. خیلی خوبه که از الان داری به خودت و هم ...

ما هر دو  طبعمون سرده . حدود یکماهی میشه که هر روز همسرم زنجبیل و فلفل سیاه و دارچین و خرما و انبه و.... رو داره میخوره مثلا یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل رو میزاره تو خرما میخوره ،رژیمم گرفته حدود ۶ کیلو کم کرده . منم تا اومدم گرمی بخورم آلرژی گرفتم یک سره سرفه میزنم . هر سال همینطوری میشم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانوما سلام شب خوش یه سوال کسانی که بعد انتقال منفی شدید پریودتون همراه با درد و لخته بود یا  ...

اره عزیزم من درد خیییییییلی شدید داشتم با لخته و خونریزی خییییییییلی کم. اصلا خون روون نداشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ما هر دو  طبعمون سرده . حدود یکماهی میشه که هر روز همسرم زنجبیل و فلفل سیاه و دارچین و خرما و ا ...

اگه طبعتون سرده پس حتما رسیدگی کن تا گرم بشید. انشالله زود خوب بشی. 

اشتباه کردی عزیزم نباید سرخورد داروی هورمونی بخوری خصوصا که میخوای انتقال بدی. اینجوری میریزه به هم ...

خیلی دیگه منتظرشدم خاستم نخورم ولی باخودم گفتم  اگه نمیخوردمم پریودمیشدم ودکترنبود

مرسی عزیزم

آره نخور بدتر میکنه. هیچ دارویی نیست برای آلرژیت؟

چند تا دکتر رفتم . داروم خیلی خوردم . تو این شرایط کرونا از بس کوزتون زدم بخدا ۳ کیلو اضافه کردم . با هیچی قطع نمیشه

خدای من خدای معجزه هاست .