2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
فکنم تا بیست سی دیگا بشه الانا ، از دونفر شنیدم خوبه ولی یه سوالی هم هست هر کی میره مام میکه جنین شد ...

عزیزم من تو دو پانکچر در مجموع نه تا جنین داشتم که فقط دو تاش ا بود، ab , b , bc هم داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد گلم شما تهرانی یا از شهرستان  چون من شهرستان نمیدونم چند بار باید برم بیام

من تهرانم عزیزم، تو سیکل پانکچرم سه بار رفتم ، سیکل انتقال چهار بار( سیکل لانگ بود) 

البته فکر کنم بدونن از شهرستان میای مراعاتت رو بکنن

دکتر که سلیقه ای هست، دکتر نصر، طاهری، علیرضایی ، منتظری، لاهوتی از بقیه سرشون شلوغ تره فکر کنم

البته دکتر نصر ایران نیست و دو ماه یک بار برای عمل های انتقال میاد

ولی باور کن خودمم نمیدونم کار کدومشون بهتره😥

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید  میخوام بهترین دکتر مرکز مام بدونم کیه من 3 بار انتقال منفی د ...

ان همه منفی ازمایش ایمنی انعقادی دادی شوهرت سالمه ارز لحاظ دی اف ای شما بوشهر بودین درسته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من تو دو پانکچر در مجموع نه تا جنین داشتم که فقط دو تاش ا بود، ab , b , bc هم داشتم 

عجبب انشااالله که خیر براتون عزیزم، من دیگه داشتم شک میکردم مرسی که گفتی  مام خوبه واقعا  هم پرسنلش هم رسیدگیش  من همه دکترای تهران و  رفتم   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عجبب انشااالله که خیر براتون عزیزم، من دیگه داشتم شک میکردم مرسی که گفتی  مام خوبه واقعا   ...

ان شالله بتونیم نتیجه بگیریم، تو همین جا خیلی از بچه ها که مام میرن جنین هاشون گرید ای نیست، من اگر به خاطر همسرم نبود مطب شخصی رو ترجیح میدادم، حس میکنم مراکز خیلی شلوغه

سلام خوشگلا. خوبید؟چه.خبر؟یک ماهی میشه دیگه تو سایت نیومدن. کیا باردار شدن تو این یکماه؟ از مامان سو ...

سلام عزیزم خوبم ممنون فعلا من هیچی. مامان سوفی هم که جنین رشد نکرد و سقط کرد 😔😔. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان همه منفی ازمایش ایمنی انعقادی دادی شوهرت سالمه ارز لحاظ دی اف ای شما بوشهر بودین درسته 

نه هنوز آزمایش ندادم قرار بود این سری بدم که فعلا ندادم تا برم مام ببینم اونا نظرشون چیه بله من بوشهر بودم 

شوهرم مشکل داره

سلام زینبی  جون خوبی

من میخوام تو سیکل پانکچر قرار بگیرم

دکترم بهم استرادیول داده از روز ۲۱ سیکلم بخورم به مدت ده روز 

میخواستم بدونم تا زمانی ک استرادیول میخورم پریود نمیشم؟

@زینبی_بابا    

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خانوما سلام شب خوش یه سوال کسانی که بعد انتقال منفی شدید پریودتون همراه با درد و لخته بود یا  ...

عزیزم من بعد انتقال منفی پریود اول تقریبا معمولی بود ولی طولانیتر ولی پریود دوم شدید و زیاد بود