2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نکن با خودت ای کارارو دختر. ینی چی امید ندارم

آلا خسته شدم همش دارم رعايت ميكنم بجاي افزايش وزن از شنبه تا حالا يك كيلو هم كم كردم همش دارم فكر ميكنم يعني چي در انتظارمه خودم به جهنم چه بلايي سر اين دوتا قراره بياد اصلا دلم اروم نداره اصلا

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جان این چه حرفیه با مشکلات خیلی جدی تر الان با دارو کنترل میکنن همه چیز رو .خوب شما هم که فکر م ...

عزيزم خيلي برام دعا كن براي بچه هام دعا كن ٨ ماهه رنگ هيچ جارو جز مطب و ازمايشگاه نديدم فقط بخاطر اينكه اينا صحيح و سالم به دنيا بيان. دعاكن خدا كمكم كنه

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم این چه حرفیه به خدا حالم یه جوری شد پیامتو خوندم انشالله که به حق علی هیچ مشکلی پیش نمیاد ...

دكترم گفت حداقل ٤ هفته بايد بگذره كاش اين ٤ هفته هم بگذره كاش بازم خدا كمكم كنه. مرسي عزيزدلم❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم خيلي برام دعا كن براي بچه هام دعا كن ٨ ماهه رنگ هيچ جارو جز مطب و ازمايشگاه نديدم فقط بخاطر اي ...

چیکا جون این حرف ها چیه اخه عزیزم، دیگه چیزی نمونده که بیان تو بغلت، خدارو هزار مرتبه شکر کن که تا الان پشت و پناه خودت و فسقلی ها بوده، از الان به بعد هم هست

چیکا جون این حرف ها چیه اخه عزیزم، دیگه چیزی نمونده که بیان تو بغلت، خدارو هزار مرتبه شکر کن که تا ا ...

نغمه جون اگر بگه زايمان اورژانسي من چيكار كنم😭😭😭هنوز وزنشون خيلي كمه. اصلا نميدونم اين مشكل ديگه از كجا پيداش شد همه چي داشت دست و پا شكسته خوب پيش ميرفت هفته قبل ازمايش داده بودم همه چي خوب بود يهويي اين اينجوري شد. محتاج دعاتونم❤️💐

خداياشكرت....❤️ 
نغمه جون اگر بگه زايمان اورژانسي من چيكار كنم😭😭😭هنوز وزنشون خيلي كمه. اصلا نميدونم اين مشكل ديگه ...

عزیزم توکلت بخدا ایشالله سروقت خودت زایمان میکنی واست ایت الکرسی میخونم واسه خودتو ونی نیات

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید 

میخوام بهترین دکتر مرکز مام بدونم کیه من 3 بار انتقال منفی داشتم با 40 تا تخمک و 21 جنین رید a ,b بازم نتیجه نرفتم با رحم کاملا سالم و کلیییی هزینه 

دیگه نمیخوام یه جای بد برم لطفاااااااااااااا بهترین مرکز و دکتر معرفی کیند در مرکز مام 

@تورک_آنا    

مرسي شميم جون زنده باشي خدا تو دلياتو حفظ كنه الهي❤️💐

قربونت عزیزم❤همچنین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دكترم گفت حداقل ٤ هفته بايد بگذره كاش اين ٤ هفته هم بگذره كاش بازم خدا كمكم كنه. مرسي عزيزدلم❤️❤️

عزیزم خدا بزرگه مطمینم سر وقتش نی نیا رو بغل میکنی فقط آرامش داشته باش😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نغمه جون اگر بگه زايمان اورژانسي من چيكار كنم😭😭😭هنوز وزنشون خيلي كمه. اصلا نميدونم اين مشكل ديگه ...

عزیز دلم اولا که دکتر نگفته و قرار نیست زودتر به دنیا بیان، بعد هم خدای نکرده خدای نکرده هر زمانی زودتر از وقتشون خواستن به دنیا بیان مامان قوی ای باش، خیلی قوی تر از این حرف ها فدات شم، دعا میکنم به وقتشون و صحیح و سلامت به دنیا بیان😘

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید  میخوام بهترین دکتر مرکز مام بدونم کیه من 3 بار انتقال منفی د ...

عزیزم دکتر نصر که البته فقط انتقال انجام میدن، دکتر علیرضایی، لاهوتی، طاهری، منتظری تقریبا سرشون از بقیه شلوغ تره، 

سلام گلم خوبی؟!  ایشاالله ه انتقالت خوب پیش بره بزودی مامان شی خودت انجام میدادی؟!

قربونت برم عزیزم. ان شاالله همچنین. اره خودم انجام میدادم. من پنج تا سیب زمینی حلقه می کردم بعد وسط هر کدوم ی چوب کبریت میزدم مث شمع روی کیک. بعد یکی یکی میذاشتم رو شکمم به صورت هلال دور ناف . یکی زیر ناف دو تا هم اینور اونور به صورت هلال یا نیم دایره.

بعد کبریت رو روشن می کردمو لیوانو میذاشتم روش. کبریت خودش اون تو خاموش میشه و پوست اون قسمت رو میمکه داخل لیوان. ب من گفته بودن 14 بار یک روز در میان انجام بدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱