2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهی که هر چه زودتر خبر مادر شدنت رو بدی عزیزم . ممکنه شماره تماسش رو بزاری برام 

ممنون عزیزم ایشالله برای همه

۲۲۷۲۹۷۵۲

روزهای دوشنبه ۲-۳ وقت میده یکم وقت گرفتنش سخته خیلی اشغاله ولی سعی خودت رو بکن.من بعد از چهار هفته تونستم وقت بگیرم

یکیه عزیزم، حتما عزیزم اره برا امثال ماها واقعا با استرس میگذره امیدوارم برا همگی بچه های تاپیک خت ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ رفتی سونو آنومالی ؟ همه چی ردیفه انشالا ؟ حال خودت بهتر شده ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکز مام هم میدونم  تخمک اهدایی قبول میکنن حتی دونر خودتون بیارین

مرکز مام جنین شناس و آزمایشگاهش خوبه؟

از قیمت هاش خبر داری؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ممنون عزیزم ایشالله برای همه ۲۲۷۲۹۷۵۲ روزهای دوشنبه ۲-۳ وقت میده یکم وقت گرفتنش سخته خیلی اشغاله و ...

هر چی زنگ میزنم میره رو پیغام و بعدم بوق اشغال میزنه قطع میشه . یکم عجیبه . ولی به هر حال بازم زنگ میزنم . ممنونم   

خدایا سپاسگذارم
خانوما اینو فولیک و حتما باید با متفورمین بخوریم ؟ منظورم اینه که میشه اصلا متفورمین استفاده نکنیم ؟

کی اینو گفته من اصلا متفورمین نداشتم عزیزم‌ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلامت باشی عزیزم ممنونم فعلا ک درگیر هماتومم دعا کن برطرف بشه دکترم مژگان هاشمی فشارکی کلینیک روی ...

همسر من هم مورفولوژی مشکل دارن ؛ ممنون از راهنماییت 

اصلا نگران نباش خیلی ها دارن انشالله به سلامتی میگذره و با دل خوش 😍

سلام عزیزم طب سوزنی رو اطلاعی ندارم. ولی بادکش میگن خوبه برا گرم کردن رحم. البته اگه طبع رحم تون سرد ...

سلام گلم خوبی؟! 

ایشاالله ه انتقالت خوب پیش بره بزودی مامان شی

خودت انجام میدادی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ميترسم خيلي ميترسم از دستشون بدم😔😔ممنون عزيزم توكل به خدا

قربونت برم این چه حرفیه به خدا حالم یه جوری شد پیامتو خوندم انشالله که به حق علی هیچ مشکلی پیش نمیاد و به سلامتی زایمان میکنی چیزی تا آبان نیومده حالا ببین الکی مامان مهربون و خوش قلب استرس نداشته باش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونستی اصلا یایسگی   با یه ازمایش معلوم نمیشه  با اوروکولوتراپی میشه برگرده به نظرم تا چ ...

اصلا اسمش هم نشنیده بودم. ممنون. تحقیق میکنم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ