2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دکتر مهدوی آندومتریوز خواهرمو عمل کرده  ، خدارو شکر الان حدود دوماه میشه .الان رفته سونو داده گ ...

ممنون عزیزم خدا کنه تخمکها جنین بشن. 

نمیدونم والا چرا اینطوری شد. دکتر به خواهر شما دارو داده؟ معمولا دارو یا آمپول می نویسن که عود نکنه اما ایشون هیییچ دارویی به من نداد. البته منم تا یک سال پیش اثری از اندو نبود توی سونوهام. اما بعد پانکچرم ماما بهم گفت که فقط 6تا تخمک تونستیم بگیریم به خاطر اندوی شدیدی که داری و تخمک ها توی اون قسمتها بود نمیشد برشون داشت.با اینکه پانکچر من 6ماه بعد عملم بود فقط

سلام دوستان .م ن تازه با این تایپیک آشنا شدم .لطفا کمکم کنید . خیلی کلافه هستم . 

39 سالمه و ذخیره تخمدان 0/8 دارم . 6 ماه لتروزول خوردم و باردار نشدم .دکترمیگه به خاطر سنت برو سریع ivf 

نمیدونم کجا برم و پیش کی برم . که هم کارش خوب و دقیق باشه و هم قیمتهاش مناسب . 

یکی از دوستام پیش یوسف نژاد لاله انجام داد 2 سال پیش و خیلی راضی بود . الان شده 20 میلیون . 

خیلی زیاده   

خدایا سپاسگذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@farzi99     عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی ...

وااااااییییی عزیزم ممنونم از محبتت😘😘 خیلی آرامش گرفتم ❤ قربونت عزیززززززم یه دنیا ممنونم ازت

انشالله بهترین ها نصیبت بشه. انشالله این نُه ماه برات شیرین بگذره و نی نی قشنگت رو سالم بغل کنی. 

الهی با دعای تو، من و بقیه دوستان هم به آرزومون برسیم و مامان بشیم

🙏🙏🙏🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به منم همينو داده ميخام بدونم داكسي ساكلين بهتره يا آزيترومايسين؟ 

نمیدونم ولی یادم سیلویا هم‌ون سیکلم مثبت شد داکسی ساکلین داشت برنجکم مثبت شد ازیترومایسین داشت دوتاش یه کار میکنن من به دکترم اعتماد کردم دیگه سپردمش دست خدا

چه کاریه انتقال بدی مرکز دیگه ای اینقد که از مام تعریف میکنن فکر نکن خیلی هم‌عالیه اینجا خیلیا مام ب ...

سلام‌عزیزم‌خوبی

میگم‌شمامطب‌دکتراسرافیلی‌میرید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم الهی که نی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی منم ۲۷ انتقال مجدد دارم خیلی خیلی دعام کن 

سلام عزیزم ممنون

حتما اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااااااییییی عزیزم ممنونم از محبتت😘😘 خیلی آرامش گرفتم ❤ قربونت عزیززززززم یه دنیا ممنونم ازت &nbs ...

فدات شم عزیزم

الهی بزودی میای خبر مامان شدنتو میدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان دیروز دوم پریود رفتم دکتر گفت کیست های ریز داری😔😔😔این ماه پانکچر میشم یعنی خوب پیش نم ...

اون کیستای ریز یعنی پلی کیستیکی سیکلتو شروع کرده عزیزم نگران نباش این پلی کیستیکیم خوبیش اینه تخمکت زیاد میشه ولی بایید تق‌ویتی زیاد بخوری چون ماها تخمکمون بی کیفیته

سلام دوستان دیروز دوم پریود رفتم دکتر گفت کیست های ریز داری😔😔😔این ماه پانکچر میشم یعنی خوب پیش نم ...

دور نافم اصلا درد نداره من الان برذیه غلظت خون روزی دوتا هپارین میزنم نگران نباش

عزیزم دکتر زرنانی معمولا خیلی دیر وقت میده، من دیروز رفتم پیش دکتر توکلی، خداروشکر خوش اخلاق بود و خ ...

دکتر توکلی کجا هستن عزیزم؟

زود نوبت میدن مثلا تو همین هفته؟

شماره تماسشو میدی نوبت بگیرم

زرنانی مطب نداره؟زنگ زدم نیکان فقط به مریض های خودشون نوبت میدن نامردا

گاندی هم اصلا جواب نمیدن

اون کیستای ریز یعنی پلی کیستیکی سیکلتو شروع کرده عزیزم نگران نباش این پلی کیستیکیم خوبیش اینه تخمکت ...

متوجه منظورت نشدم

یعمی پلی کیستیک باعث میشه تخمکا بی کیفیت باشن؟

اخه دکتر منم بعد پانکچر گفت تخمکات بی کیفیته

سیاه و پوچه و بعد یه پانکچر دیگه باید بری تخمک اهدایی

حرف مفت زد نه؟

سلام من امروز روز پانزدهم انتقالمه چن روزی بود حالت تهوع داشتم و دیشب دیگ واقعا شدید شد و بالا آوردم ...

روز 15, بی بی چم نزدی هنوز؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام دوستان .م ن تازه با این تایپیک آشنا شدم .لطفا کمکم کنید . خیلی کلافه هستم .  39 سالمه و ذ ...

سلام هانیل جان. 

متاسفانه همه چی گرون شده. فقط عقب ننداز توکل به خدا هزینه جور میشه

تهران هستی؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

سلام به همه دوستان منتظر و مامان های گل

من 36 سالمه. باید اهدایی بگیریم. اجازه بدید منم کنارتون باشم .

دونر را با وسواس خاصی انتخاب کردیم و قرار بود این ماه تخمک کشی کنه که نشد؛ دارو گرفته تا 1 ماه دیگه تخمک کشی بشه

کسی دکتر زهرا خلج را میشناسه؟