2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
@پاپیون__سفید     عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو ...

سلام عزیزم الهی که نی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی

منم ۲۷ انتقال مجدد دارم خیلی خیلی دعام کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم میشه بگین زیر نظر چه دکتری و کدوم مرکز میخاین شروع کنین؟ 

گلم من ایران نیستم وگرنه حتما میگفتم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیکی میکردین ما همش با نزدیکی نمونه میدیم  کل این یازده سالو

چقدر عجیب

منم اولین باره می شنوم

همسر منم مثل ازمایش اسپرم برای میکرو نمونه داد

شما کدوم مرکز میرین که میگن باید نزدیکی باشه؟

سلام الهام جان خوبی؟ دخترنازت خوبه؟ الهام ! شیر خودت ر می‌دادیم به بچه؟از شیر گرفتیش؟ آخه زنگ زدم ...

فدات گلم ماهم خوبیم اره عزیزم شیر خودمو هنوز بهش میدم بفکرشم از شیر بگیرم ولی چطوری نمیدونم چون هیلی وابسته هست 😑 اره به منم گفتن موقع شیردهی نمیشه بخاطر داروهایی که استفاده میشه ضرر برای بچه داره! همسرم گیر داده تعیین جنسیت میگه یه پسرم باشه دیگه بسه ولی خودم مخالفم عاشق دخترم .. حالا باید هزینه رو همدر نظر بگیره چون اینجا فکر کنم زیاد میشه! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@پاپیون__سفید     عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو ...

سلام عزیزم الهی که نی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی

منم ۲۷ انتقال مجدد دارم خیلی خیلی دعام کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به من دکترم داکسی ساکلین ۱۰۰ ده تا داده روزی دوتا بخورم ۵ روز قبل انتقال 

به منم همينو داده ميخام بدونم داكسي ساكلين بهتره يا آزيترومايسين؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
واقعا؟آخه من میگم اگر باز بود شاید طبیعی می شدم. 3ماه بعد از عملم علائم بارداری داشتم اما بعد یه هفت ...

دکتر مهدوی آندومتریوز خواهرمو عمل کرده  ، خدارو شکر الان حدود دوماه میشه .الان رفته سونو داده گفتن هیچ اثری از آندومتریوز باقی نمونده . البته دکتر اورولوژی که باهاش کار میکنه دکتر وحید نجاران . اونم کارش حرف نداره . واقعا متعجبم گه چرا اینجوری شده ؟ انشالله اون ۶ تا همشون نی نی بشن . هزینه تخمک کشی چقدر شد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام‌دوستان من تازه اومدم اینجا یکی منو راهنمایی کنه کدوم دکتر برم واسه ناباروری تهران که خوب باشهد

سلام عزیزم من خیلی وقته تاپیکای شما رو میخونم. به نظرم اگه میخوای بیای تهران یا مرکزمام برو یا دکتر شهلا اسرافیلی بیمارستان عرفان. انشالله به زودی مامان بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من خیلی وقته تاپیکای شما رو میخونم. به نظرم اگه میخوای بیای تهران یا مرکزمام برو یا دکتر ...

اره در به در دنبال ی دکتر خوبم پیدا کنم بیام وزود بهم نوبت بدن