2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام‌زینبی‌جون خواهرخوبم‌میخام‌‌برادرمان‌برم‌رویان اونجورکه‌توذهنمه‌ویادم‌مونده‌شماهم‌رویان‌میرفتی ...

سلام عزیزم خوبی ؟بله درسته رویان مشایخی بودم، البته الان مطب خصوصی هم داره مشایخی که تا حالا خودم نرفتم

ببین اون موقع خیلی شلوغ بود ولی منظم، وقت هم نه زیاد میذارن نه کم معمولی ولی دقت داشتن و در مجموع راضی بودم خصوصا از جنین شناسی

ببین گاهی از صبح تا بعد از ظهر معطل میشدم ولی برام حل شده بود مساله و تیمی کار میکنن، اما نظراتشون رو با هم چک میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینبی جونم ببخشید میگم شما امپولای پانکچرت یادته چیا بودن چندتا تخمک داشتی ؟من ذخیرم کمه به خاط ...

سلام عزیزم 

فکر کنم گونال اف، hmg, ستروتاید و دیفرلین بودن

17 تا تخمک داشتم، با ذخیره 6.3 و هایپر محسوب می‌شد 

سیکل انتاگونیست بودم با استرادیول قبل از شروع سیکل 

عزیزم نگران نباش ان شاء الله بدنت جواب میده به داروها

منم فردا دارم پس با همیم خدا کنه برایه دوتامون بالا رفته باشه من فردا ۲۰ سیکلمه جنینمم ۴ روزس

سلام عزیزم من ۲۷ افتاد انتقالم براشما کی شد بسلامتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ایشاالله عالیه و بعدش انتقال و بعدش مامان شدنت 🤲🤲🤲🤲

فدات بشم انشاءالله برا هممون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا عزیزم تقویتی هم میخوریم،شوهرم چون ضعیفه،خیلی دارو میخوره خودمم طب سنتی دارو گرفتم همزمان با ال ...

سلام عزیزم من ۲۷ شنبه انتقالم الان دیر شده برا زالو انداختن؟

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه توروخدا براماها خیلی دعا کن 

دست راستت رو سر ماها

خدا برات نگه داره عزیزم منم وقت گرفتم برای ای وی اف دوباره از سر باید شروع کنم هیچ جنینی هم ندارم&nb ...

سلام الهام جان خوبی؟

دخترنازت خوبه؟

الهام ! شیر خودت ر می‌دادیم به بچه؟از شیر گرفتیش؟ آخه زنگ زدم دکترعارفی, مامانش گفت بعد سه ماه از پایان شیردهی انتقال میدهیم. شماهم میخواین تعیین جنسیت کنین؟ دکترتون کیع؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
از دست این آقایون که فکر میکنن اجازه دارن تو همه جا فضولی کنن، منم چون جنبه حیاتی داشت اصرار داشتم ...

بله واقعا بعضیا آقایون دیگه تفکراتشون واقعا آدم رو اذیت میکنه و فکر میکنن درست هم میگن😁

بله خداروشکر خوبم حالت های سرماخوردگی دارم 

در مورد دکتر هم چون شک داشتم یه متخصص عفونی دیگه پیدا کردم رفتم که سرش خلوت بود و سریع وقت داد اینم بهم شربت دیفن هیدرامین قرص فاموتیدین و زینک و ژلوفن داد که استفاده میکنم

@farzi99    

عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

لطفا واسه منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی میشه آزمایشمو ببینی ؟تو نمونه ادرارم گلبول سفیده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍