2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اره عزیزم تازه سن کمت برات یه امتیازه درصد مثبت شدنت بیشتره

مرسی عزیزم حالا مگ این ۱۰روز میگذره تا من آز بدم 🥴🥴

به نظرتون من میتونم غذا بپزم الان دوسه روزه مادرشوهرم غذا میپزه میده دیگ روم نمیشه میگم خودم دست به کار بشم

سلام خانوما  من الان ۶ تا از ال دی ام مونده تا پریود شم و برم برای انتقال جنین  حالا فرد ...

سلام 

اگر پردنيزولون مصرف ميكنيد يا قراره بعد از انتقال مصرف كنيد نبايد همزمان واكسن بزنيد.ولي اگر تداخل داروهايي اينچنين وجود نداره فكر ميكنم واكسن كرونا حتي براي خانم هاي باردار هم تزريق ميشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چيكار كردي؟ زنگ ردم ١٤٩٠ گفت هيچ داروخانه اي نداره  نميدونم بايد از دكتر بپرسم جايگزينش ب ...

نه نمیدونم عزیزم از دکترت بپرس جایگزینش رو بخر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستانی که بعد انتقال منفی پری شدید، من یه سوال دارم، لطفا هر کس تجربه ایی داره ممنون میشم که جواب ...

سلام عزيزم

سيكل يكم بهم مي خوره براي من اولين پريود خيلي درد داشتم و شديد بود علتش هم اينه كه صخامت آندومتر بالا ميره به خاطره مصرف دارو و درد زياده.بعد از اون پريود دوم با ١٠-١٥ روز تاخير اومد و قطع نشد هر چندروز يكبار خونريزي داشتم تا نهايتا بعد ٤٠ روز دكتر گفت بايد ال دي بخوري كه خوردم و سيكل بعدي منظم شد پريودم

سلام  اگر پردنيزولون مصرف ميكنيد يا قراره بعد از انتقال مصرف كنيد نبايد همزمان واكسن بزنيد.ولي ...

من پردنیرولون مصرف میکنم دکترم گفت هیچ مشکلی نیست واکسن هم بزن 

@پاپیون__سفید     عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو ...

فداتشم عزیزم . مرسی گلم . انشالله تو دلیتو صحیح و سلامت و سر وقت بغل بگیری .چشم حتما

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم حالا مگ این ۱۰روز میگذره تا من آز بدم 🥴🥴 به نظرتون من میتونم غذا بپزم الان دوسه روزه م ...

عزیزم سعی کن خم و راست نشی جارو برقی نکن. کار سنگین انجام نده. دو سه روز اول استراحت کامل ولی برای خونرسانی به رحم توی خونه راه برو یکم. خودتو با فیلم ک بازی و این چیزا سرگرم کن. سعی کن یبوست نشی. انشالله خدا یه گل پسر بهت میده

هر کسی هر جور دوست داشته باشه میده. اتاق هست اگه دلت بخواد با همسرت میری داخل اگه نه تنها میره اگه خ ...

چه جالب مگه می‌زارن توخونه نمونه اسپرم بگیرن؟ ماخونه‌امون تامرکزپنج دقیقه بود حتی برای آزمایش اسپرم هم نزاشتن توخونه بگیره گفتن اصلا نمیشه بایدبیادمرکزبده. بنظرم مرداتوخونه نمونه بگیرن خیلی بهتره چون آرامش بیشتری دارن و نمونه خوبی میدن تاتومرکز  

من پردنیرولون مصرف میکنم دکترم گفت هیچ مشکلی نیست واکسن هم بزن 

داروهايي مثل پردنيزولون نميزاره واكسن ايمني حداكثري رو ايجاد كنه.زماني كه كسي به هر دليلي مجبوره اين داروها رو استفاده كنه و چاره اي نيست واكسن رو بايد بزنه ولي در غير اين صورت سه هفته بعد از دوز دوم واكسن بايد پردنيزولون شروع بشه.

من واكسن زدم ودكتر رزاقي اينو بهم گفت عزيزم

چه جالب مگه می‌زارن توخونه نمونه اسپرم بگیرن؟ ماخونه‌امون تامرکزپنج دقیقه بود حتی برای آزمایش اسپرم ...

فکر کنم بذارن چون منم از بعضبا شنیدم که انجام دادن. 

چه جالب مگه می‌زارن توخونه نمونه اسپرم بگیرن؟ ماخونه‌امون تامرکزپنج دقیقه بود حتی برای آزمایش اسپرم ...

بايد كمتراز ٣٠ دقيقه نمونه برسه به دستگاه تو آزمايشگاه

داروهايي مثل پردنيزولون نميزاره واكسن ايمني حداكثري رو ايجاد كنه.زماني كه كسي به هر دليلي مجبوره اين ...

من خودم اطلاعاتی ندارم در این باره ولی دکترم گفت هیچ مشکلی نیست و نیاز به قطعش نیست انشالله که خیره و خدا کمکمون کنه