2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
یعنی پرونده دارها رو هم نمیبینه؟! کلا دکتر بداخلاق و عجیبیه  خب زنگ بزن محب کوثر

چرا میبینه

من که پرونده ندارم نمیبینه

زنگ زدم محب کوثر 

فعلا اسمش جز دکترها نیومده

بعد زنگ میزنی کلینک 

خود تلفن گویا 

بهت یه نوبت خالی از دکتر زنان میده

اصلا اسم زرنانی رو‌اضافه نکردن هنوز

عزیزممم واقعا اینا چجوری میخان جواب خدا رو بدن اره شرایط نمونه شوهر سخت ترین مرحله هست 

خیلی بی انصاف و از خدا بی خبرن. باید دکتر اورولوژ داشته باشن که اگه نشد با جراحی نمونه بگیرن حتی دکترای اصفهان به من گفتن اصلا نیازی به اورولوژ هم نبود و خود دکتر زنان راحت میتونست نمونه رو بگیره با یه سوزن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میشه لطفا راهنمایی کنین که  کدوم دکتر توی تهران هم کار آی وی افش خوبه و هم زود و راحت می ...

اگه هزینه ش برات زیاد مهم نیست دکتر راستگو تو قلهک خیلی تعریفشو میکنن البته من ای وی افم حای دیگه بودم الان تحت نظر ایشونم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
هیچ دکتری بهم نگفته عکس رنگی بگیر. فقط مام اینو بهم گفتن. توی اندو که مشخصه لوله ها بستن. مخصوصا من ...

من ادم ترسویی ام انتقالمم با بیهوشی انجام دادم ولی عکس رنگی نیم ساعت قبلش ژلوفن خوردم رفتم انجام دادم حتی دردش از پریودیم کمتر بود اصلا اون ترس و دردی که میگن نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اگه پرونده نداشته باشیم هم قبول می کنه ابن سینا؟

اره منم پرونده اونجا نداشتم فقط برای عکس رفتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم فک کنم طبیعی باشه. چیزی که این جا از دوستان شنیدم متفاوته هرکس. من خودم خیییییییییلی درد ...

من هم همین شدم. به شدت خونریزی کمی دارم ولی دردام زیاده، دیگه با ایبوپروفن و کیسه اب گرم کمی تونستم نفس بکشم.

ولی به من یه برگه همون مرکز داد و نوشته که پری بعد انتقال منفی خیلی شدید هست. چرا واسه من نیست؟ اصلا از پری معمولی هم کمتره.

سلام بچه ها من ۲۰سالمه به دلیل یه مشکل سخت که نمیشه اینجا گفت (مشکل همسر)تو این سن کم میکرو کردم ودوتا انتقال جنین دادم به نظرتون چند درصد احتمال داره نگیره اصلا یا۲تاش بگیره یا ۱دونش بگیره به نظرتون احتمال داره دوقلو بشه؟

من دوست دارم یکی بشه آخه سنم کمه توانایی بزرگ کردنشونو ندارم ممنون میشم جواب بدین

به خواست دکترم تو این سن رفتم میکرو

عزیزم شماهم هماتوم داشتید؟؟ لکه بینی داشتی یا خونریزی چون من یه بارخونریزی کردم بعد شد لکه بینی ازد ...

گلم اگ خونش سیاه یا قهوای بوده هماتومت دفع شده

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام بچه ها من ۲۰سالمه به دلیل یه مشکل سخت که نمیشه اینجا گفت (مشکل همسر)تو این سن کم میکرو کردم ودو ...

گلم استرس نداشته باش استراحت کن لن شاالله میگیره ب درصد نیست اما خدا بخواد میگیره

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

بچه ها من روز دوم یا سوم پریودی باید ازمایش ایمنی انعقادی ذخیره اینا بدم ساعت دو امروز شدم فقطم لکه روز اول کی حساب میشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم استرس نداشته باش استراحت کن لن شاالله میگیره ب درصد نیست اما خدا بخواد میگیره

بله اون که جای شکی نیست

ولی خب میخاستم بدونم با این سن کمم احتمال داره که مثبت بشم