2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشاءالله گلم، خب خداروشکر، منم دکتر پریناتولوژی رفتم، گفت هر هفته باید چک شی رسید به 25 باید سرکلاژ ...

انشالله که همه چی برات خوب پیش میره نگران نباش دکتر منم همین حرف شما رو میزد می گفت ممکن از این هم کم تر بشه ولی خوب خدای که این نی نی ها رو به ما بخشیده خودشم حفظ میکنه نگران نباش عزیزم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم اره خداروشکررررر‌خیلیبهترم لکه بینیم خیلی کم شده  شماچی تهوع بهتره ازمایشارو دادی م ...

خب خداروشکر من امروز رفتم آزمایش هارو دادم

آره تهوع خیلییی بهتر شده

راستشو بخوای بهتر میشم میترسم😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کلا چایی بهتره اگه هم میخوری کمرنگ بخوری.....  اما مطمئن باش باعث منفی شدن نمیشه....&nbs ...

ممنون عزیزم که جواب میدین🙇‍♀️🙇‍♀️

انجیر رو نمیدونم یکی از بچه های اینجا همون موقع گفت گرمیه خوب نیست

نه عزیزم.....  چرا ضرر داشته باشه؟

عزیزم دعوام نکنیا

من همش میترسم از ایست قلبی جنین

خودمم خسته شدم اینقدر بهش فکر میکنم هی دعا میخونم یادم بهتره

ایست قلبی چرا اتفاق میفته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستانی که بعد انتقال منفی پری شدید، من یه سوال دارم،

لطفا هر کس تجربه ایی داره ممنون میشم که جواب بده.🙏

من یه روز بعد قطع پروژسترون پری شدم یعنی امروز، ولی بیشتر از خونریزی، خیلی زیر شکمم درد میکنه. یعنی درد پری هست ولی چندین برابر از درد پری معمولی بیشتر هست. آیا این درد طبیعی هست؟ خونریزیم هم قرمز هست اما تیره تر هست البته هنوز شدید نشده. اینها طبیعی هست؟

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

الهی صد هزار مرتبه شکر

ان شا الله صحیح و سالم به دنیا بیاریش عزیزم

چندتا انتقال داده بودی؟

استراحت و تغذیه خاصی هم داشتی؟

ببخشید میشه بگی مشکل خودتون چی بود، همسرتون چی؟

کجا انجام دادید؟؟

دوستانی که بعد انتقال منفی پری شدید، من یه سوال دارم، لطفا هر کس تجربه ایی داره ممنون میشم که جواب ...

سلام عزیزم فک کنم طبیعی باشه. چیزی که این جا از دوستان شنیدم متفاوته هرکس. من خودم خیییییییییلی درد های وحشتناکی داشتم جوری که چهاردست و پا راه میرفتم تو خونه و بقول یکی نعره میزدم. و بشددت خونریزی کمی داشتم. ولی بودن دوستانی ک میگفتن برعکس خونریزی شدیدی داشتن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم نه فعلا خداروشکر خون ریزی ولکه بینی ندارم فک کنم لکه خون پشت جنینم هم جذب شده برای منم ا ...

عزیزم شماهم هماتوم داشتید؟؟

لکه بینی داشتی یا خونریزی چون من یه بارخونریزی کردم بعد شد لکه بینی ازدیروز خداروشکر تقریبا قطع شده میخوام ببینم نشانه جذب هماتوم چیه ؟؟

@پاپیون__سفید    

عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

لطفا واسه نی نی منم دعا ‌کن

انشالله که همه چی برات خوب پیش میره نگران نباش دکتر منم همین حرف شما رو میزد می گفت ممکن از این هم ک ...

ممنون مهربون   انشاءالله گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست