2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم....  

انا جون سه روز پيش از خواب بيدار شدم ديدم سرم سنگينه و حالم يجوريه فشارمو گرفتم ١٣ رو ٧ بود دوباره بعداز يك ربع گرفتم ١٤ رو ٨ بود دوباره يك ساعت بعد گرفتم ١٢ رو ٧ بود زنگ زدم دكترم گفت بعداز صبحانه و شام نصف قرص متيل دوپا بخورم من اصلا سابقه فشار ندارم حتي تو اين دوران هم ١١ رو ٧ يا ١٠ رو ٧ بود يهويي اينجوري شدم امروز دوباره چك كردم ١٣ رو ٨ و ١٢ رو ٨ هستش خيلي نگرانم😔😔😔چيكار بايد بكنم واقعا استرس وجودمو گرفته خسته شدم سه روزه غذام شده ماست و كدو سبز ماستو خيار و سير يكم نون 

خداياشكرت....❤️ 
نخوری بهتره. نه اینکه خطرناک باشه ولی میگن مثلا باید بینشون فاصله باشه صبح شیمیایی شب گیاهی که تداخل ...

مرسی عزیزم که گفتی . اره یکماهه گرفتم ولی دم نکردم  . نمیخورم درست میگی عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم این راهی که توشیم خیلی هزینه بره. عجیبه یه بار انجام دادی بازم میترسی من اینقد ترسو بودم ح ...

آره عزیزم من سه سال پیش تو یه مرکز دیگه آی وی اف کردم ولی نتیجه نگرفتم

من به شدت ادم ترسویی هستم😔

وقتی فکرشو میکنم باید همه اون مراحل رو یه بار دیگه تکرار کنم وحشت میکنم😭 اتاق عمل و بیهوشی واااای عزا میگیرم

ای کاش لااقل تخمک کشی با بی حسی بود از بیهوشی خیلی میترسم

امکان اینکه طبیعی باردار شم محاله چون ۶ ساله منتظرم اگه میشد که تا الان شده بود مگه اینکه معجزه شه😔

سه ماه پیش تو ابن سینا ای یو ای کردم منفی شد

یعنی شما میگید مطب دکتر بهتر از مرکزه؟

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
عزیزم من سال ۹۳ ابن سینا میکرو کرده بودم....  میکروب اولم اونجا بود....  دومی و سومی بیم ...

درسته عزیزم 

خدا بچه گلت رو حفظ کنه براتون

شما راضی بودی از ابن سینا؟

انا جون سه روز پيش از خواب بيدار شدم ديدم سرم سنگينه و حالم يجوريه فشارمو گرفتم ١٣ رو ٧ بود دوباره ب ...

عزیزم چیکا جونم انشالله که سلامت باشی و به موقعه نی نیا رو به دنیا بیاری وقتی میبینم خوبی و اینجا پیام میذاری خوشحال میشم که سلامتید ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم . آره خودمم ترسیدم . گرفتم ولی نخوردمش . شنیدم برا تخمک‌خوبه ؟  همسرم میگه گیاهی با ش ...

عزیزم برا تخمک رژیم پر پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)، آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز روزی یکی دو تا... 

ورزش (خصوصا پیلاتس) و پیاده روی البته تا قبل از شروع آمپولهای تحریک تخمدان..... 

تغذیه سالم و مناسب طبع..... 

میوه و سبزیجات تازه.... 

مکمل‌های تجویزی دکترت.... 

همینا کفایت میکنه عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم کاربردش چیه اما اگه خونریزی رو زیاد میکنه توصیه نمیکنم....  چون بهتره تعادل هورم ...

والا شنیدم برای کیفیت تخمک خوبه . ولی از شیمیایی و گیاهی باهم میترسم .‌هنوز دم نکردم 

عزیزم چیکا جونم انشالله که سلامت باشی و به موقعه نی نیا رو به دنیا بیاری وقتی میبینم خوبی و اینجا پی ...

قربونت برم ساراجون از روزي كه امپول بتارو زدم انگار كل سيستمم بهم ريخته الانم فشارم داره بازي در مياره ديگه نميدونم چجوري بايد رعايت كنم واقعا

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم برا تخمک رژیم پر پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)، آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز روزی یکی دو تا...&n ...

مرسی گلم . ممنون که با حوصله و دقت جواب همه ی سوالا رو میدین . انشالله که خیر ببینین

آره عزیزم من سه سال پیش تو یه مرکز دیگه آی وی اف کردم ولی نتیجه نگرفتم من به شدت ادم ترسویی هستم😔 ...

عزیزم انشالله که خدا برات معجزه کنه حالا که اینقد میترسی. 

کدوم مرکز قبلا انجام دادی دکترت کی بوده؟ 

بله من به شخصه نظرم اینه چون هم مرکز رفتم هم مطب و فقط و فقط میگم مطب. مشکلتون چیه که میکرو میخواید انجام بدید

عزیزم برا تخمک رژیم پر پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)، آب زیاد، سفیده تخم مرغ آب پز روزی یکی دو تا...&n ...

سلام عزیزم

راجع به سونوگرافی من نظری نداشتی؟

این که 30 درصد از ساک بارداری رو جدا کرده از رحم تو همه هماتوم ها اتفاق میفته یا برای من فقط اتفاق افتاده؟

قربونت برم ساراجون از روزي كه امپول بتارو زدم انگار كل سيستمم بهم ريخته الانم فشارم داره بازي در ميا ...

خدا نکنه عزیزم. قرص که میخوری بهتر نشدی؟ برای سلامتیتون خیلی دعا میکنم انشالله که چیزی نیست نگران نشو اگه خیلی ادامه دار بود برو پیش دکتر 

عزیزم انشالله که خدا برات معجزه کنه حالا که اینقد میترسی.  کدوم مرکز قبلا انجام دادی دکترت کی ...

مرسی عزیزم من قبلا تو کرج انجام‌ دادم

همسرم ضعیفه تحرک و شکل اسپرمش مشکل داره

خودم هم جدیدا تخمدانم ضعیف شده

سنم هم داره بالا میره نگران هستم

سلام عزیزم شما تو ابن سینا آی وی اف کردی هزینتون چقدر شد؟

عزیزم من برج ۴ انجام دادم ۸۲۰۰تخمک کشی ۴تومن حدودا داروها ۱۸۰۰فریز ۲۲۰۰انتقاله اینا غیر از تقویتیاس برایه انتقالمم هیسترو وخراش دادن اونم ۴۰۰تومن با تزینه ی ازمایش گاه ولی من ازمایشهای اولیمو داشتم با عکس رنگی