2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046346 بازدید | 684509 پست
من بین اولی و دومی سه ماه ولی سونی با دومی یه سال فاصله انداختم.....  تو اون یه سال هم مشکلاتم ...

سلام آنای عزیز و مهربون

من به رویان زنگ زدم گفتن آبانماه پریود شدی بیا 

سه ماه دیگ تقریبا 

منم رو خودم کار میکنم بهتر شم حرفای شماها خیلی کمکم کرد 

واقعا این مدت خیلی همدمم بودین... 🙏❤️❤️❤️💖

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
درسته عزیزم ظرفیت آدما فرق داره اما عزیزم مادر بودن مسولیت سنگینیه.....  از الان باید تمرین صب ...

بله عزیزم شما درست میگی👌

ولی شاید چون خیلی مطمئن بودم که میشه اینجوری بهم ریختم... 

ولی سعی خودمو میکنم عزیزم... 🥰 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مگه تبخال روی لب برای انتقال بده که بهتون سلن پلاس دادن؟ آخه منم خیلی تبخال میزنم. حتی وقتی ...

سلام عزیزم شما تو ابن سینا آی وی اف کردی هزینتون چقدر شد؟

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
سلام ۱۹ میلیون کل هزینمون از دارو، ویزیت، سونو و مکمل برای خودم و همسرم

وای چقدر زیاده هزینه ها

منم باید آی وی اف شم انقدرم از اتاق عمل و بیهوشی میترسم😔😔

هر چند یه بار قبلا ای وی اف کردم و تجربه دارم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
سلام عزیزم به نظرم اصلا گیاهی کاری نکن خیلی حواست باشه

سلام گلم . آره خودمم ترسیدم . گرفتم ولی نخوردمش . شنیدم برا تخمک‌خوبه ؟ 

همسرم میگه گیاهی با شیمیایی خطرناکه😂

خدای من خدای معجزه هاست . 
آنا جون مگه تبخال روی لب برای انتقال بده که بهتون سلن پلاس دادن؟ آخه منم خیلی تبخال میزنم. حتی وقتی ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم به خاطر اینکه یه جورایی به بحث ایمنی ربط داد یا یه چیزی تو این مایه ها.... 

توجیه دقیقش یادم نیست الان.... 

شاید زینبی جون چیزی بدونه.... 

اسمش رو اینجا میذارم ببینه و چیزی بدونه جواب میده..... 

@زینبی_بابا  

زینبی جون من حضور ذهن ندارم تو جیزی میدونی در این مورد؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای چقدر زیاده هزنینه ها منم باید آی وی اف شم انقدرم از اتاق عمل و بیهوشی میترسم😔😔 هر چند یه بار ...

آره عزیزم این راهی که توشیم خیلی هزینه بره. عجیبه یه بار انجام دادی بازم میترسی من اینقد ترسو بودم حتی از آمپولم میترسیدم ولی واسه بار دوم که رفتم خیلی خونسرد بودم. اصلا بهت توصیه نمیکنم بری ابن سینا مطب خصوصی همون دکترای ابن سینا بری باز بهتره. انشالله به زودی طبیعی مامان میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام آنای عزیز و مهربون من به رویان زنگ زدم گفتن آبانماه پریود شدی بیا  سه ماه دیگ تقریبا&nbs ...

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم . آره خودمم ترسیدم . گرفتم ولی نخوردمش . شنیدم برا تخمک‌خوبه ؟  همسرم میگه گیاهی با ش ...

نخوری بهتره. نه اینکه خطرناک باشه ولی میگن مثلا باید بینشون فاصله باشه صبح شیمیایی شب گیاهی که تداخل نداشته باشه. ولی من بودم انجام نمیدادم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانوما شما دمنوش تخم هویج توی پریودی میخورین ؟

عزیزم نمیدونم کاربردش چیه اما اگه خونریزی رو زیاد میکنه توصیه نمیکنم.... 

چون بهتره تعادل هورمونی رو به هم نریزیم و با زیاد کردن خونریزی به ضخامت آندومتر لطمه نزنیم.... 

سلام عزیزم شما تو ابن سینا آی وی اف کردی هزینتون چقدر شد؟

عزیزم من سال ۹۳ ابن سینا میکرو کرده بودم.... 

میکروب اولم اونجا بود.... 

دومی و سومی بیمارستان آبان با خانوم دکتر ط ر ا ز ی..... 

نیمروی سوم + شدم.... 

یعنی هزینه های من برا عهد بوغه..... 

هزینه های جدید رو دوستان بهتر میتونن کمکت کنن!