2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
مرسی عزیزم من قبلا تو کرج انجام‌ دادم همسرم ضعیفه تحرک و شکل اسپرمش مشکل داره خودم هم جدیدا تخمدان ...

نگران نباش گلم استرس خیلی بده با توکل به خدا و تحقیق یه جای خوب برو انشالله که اینبار همه چی برات عالی پیش میره و مامان میشی. این تاپیک خیلییییی خوبه اینجا میتونه خیلی کمکت کنه گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انا جون سه روز پيش از خواب بيدار شدم ديدم سرم سنگينه و حالم يجوريه فشارمو گرفتم ١٣ رو ٧ بود دوباره ب ...

عزیزم نگران نباش..... 

فقط اگه میتونی یه تست ادرار بده.... 

برا من که اینطوری شدم رفتم بیمارستان تست ادرار گرفتن.... 

کاریم نداره نیاز نیست خودت بری.... 

بده همسرت برات ببره نسخه بنویسن تو درمانگاهی جایی.... 

بعد نمونه ادرار رو بده ببره آزمایشگاه.... 

من همیشه تو خونه از این ظرفهای ادرار اضافی دارم.... 

اگه نداری بگو همسرت تهیه کنه.... 

جوابش اومد اگه دفع پروتئین داشتی میری بیمارستان چک میکنن و ان س تی و.... 

یعنی بیخودی به خودت استرس نده.... 

به منم یادمه اون زمان تلفنی شرایطمو گفته بودم داروی فشار تجویز کردن ولی من اشتباهی یه چیز دیگه گرفته بودم.... 

یعنی داروخونه اشتباه داده بود منم همونو خورده بودم بعد چند روز تازه فهمیدم قرص فشار نمی‌خوردم....

برا همین فشارم عملا کنترل نشده بود و پایین نیومده بود.... 

نگران نباش برا تو به احتمال زیاد با دارو کنترل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم. قرص که میخوری بهتر نشدی؟ برای سلامتیتون خیلی دعا میکنم انشالله که چیزی نیست نگران نش ...

با قرصم ١٢ رو ٨ و ١٣ رو ٨

برام خيلي دعا كن شب و روزم داره با نگراني ميگذره. اره اين هفته ميرم صبح بايد برم ازمايش جوابش اماده بشه برم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من برج ۴ انجام دادم ۸۲۰۰تخمک کشی ۴تومن حدودا داروها ۱۸۰۰فریز ۲۲۰۰انتقاله اینا غیر از تقویتیاس ...

پس با این حساب باید همون ۲۰ تومن رو کنار گذاشت🤦🏻‍♀️

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
انا جون سه روز پيش از خواب بيدار شدم ديدم سرم سنگينه و حالم يجوريه فشارمو گرفتم ١٣ رو ٧ بود دوباره ب ...

راستی عزیزم چند هفته ای؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش گلم استرس خیلی بده با توکل به خدا و تحقیق یه جای خوب برو انشالله که اینبار همه چی برات عا ...

مرسی عزیزم 

شما چند بار آی وی اف شدی؟

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
عزیزم نگران نباش.....  فقط اگه میتونی یه تست ادرار بده....  برا من که اینطوری شدم رفتم ب ...

هفته ي پيش ازمايش كشت ادرار دادم دفع پروتئين نداشتم كشتمم منفي بود. حالا فردا صبح هم بازم ازمايش دارم. تازه ٢٩ هفتم خيلي ميترسم😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
با قرصم ١٢ رو ٨ و ١٣ رو ٨ برام خيلي دعا كن شب و روزم داره با نگراني ميگذره. اره اين هفته ميرم صبح ب ...

چشم به روی چشم اگه لایق باشم همیشه دعاگوتون هستم عزیز دلم انشالله که چیزی نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم من سه سال پیش تو یه مرکز دیگه آی وی اف کردم ولی نتیجه نگرفتم من به شدت ادم ترسویی هستم😔 ...

والا سلیقه ایه من خودم مطب رو ترجیح میدم.... 

یعنی دوست دارم دکترم فقط یه نفر باشه.... 

برا همین یکی از دکترهای ابن سینا رو انتخاب کردم و رفتم مطبش..... 

پس با این حساب باید همون ۲۰ تومن رو کنار گذاشت🤦🏻‍♀️

اره منم حدودی گفتم یه سریاشو حساب نکردم تست کرونا ویه سری ازمایش قبل تخمک کشی دادم وتقویتیام به غیر از اینا انقدر خرجم شد خدابه خیر بگزرونه برام دعا کن بگیره