2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
ای وای من امیدوارم که هرچه زودتر رفع بشه من شنیدم معمولا ۱۲ هفتگی حالت تهوع برطرف میشه مگه در موارد ...

من سر دخترم دقیقا تا۱۶هفته داشتم ۱۶که تموم شد انگارنه انگار که من هرروز بالامیوردم

خداروشکرخیلی کمترشده ولی بازم لکه بینی سیاه دارم مثلا کل دیروز نداشتم امروز که ازخواب پاشدم یه کم دا ...

خداروشکر

من یکم ترشحاتم ب رنگ قهوه ای میزد

صبح انگار بهتر شده بود

همین ک خون تازه نیست خیلی خوبه شاید بقایای خونریزی قبلیه

منم همه ش استراحتم ب پهلوی چپ بیشتر غذامم تو رخت خواب میارن فقط واسه قرصامو و غذامو اینا تو رخت خواب میشینم

دسشویی هم ک دیگه بلند میشم

همه سعیمو می کنم ک بچه م برام بمونه باقیش دست خداونده

راستی این که کدوم وری بخوابی مهمه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کم دارم سیاه

ان شاالله رفع میشه نگران نباش استراحت کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر من یکم ترشحاتم ب رنگ قهوه ای میزد صبح انگار بهتر شده بود همین ک خون تازه نیست خیلی خوبه ...

نمیدونم من بیشترطتق باز میخوابم

من هیچکس نمیدونه بادخترم تنهام مجبورم برای غذاخوردن پاشم ایرادنداره؟؟

نمیدونم من بیشترطتق باز میخوابم من هیچکس نمیدونه بادخترم تنهام مجبورم برای غذاخوردن پاشم ایرادنداره ...

به پهلوی چپ بخواب و یه متکا نازک بین پات بذار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام‌عزیزم‌انشالله‌خاسته‌دلت‌بامصلحت‌خدایکی‌باشه عزیزم میشه‌درموردرویان‌برام‌توضیح‌بدی ازنظر وقت‌گ ...

سلام عزیزم 

اینو بگم که رویان دولتیه و شلوغ هستش تقریبا و اگه خودت و همسرت صبورید برید اونجا

از نظر هزینه هم اگر بیمه تکمیلی داشته باشید خوبه و گرن همه چی آزاد محاسبه میشه

من سال ۹۷ اونجا پرونده دارم ولی یکسال بعدش رو نرفتم بخاطر کرونا چون یه مدت گفتن که تعطیله و یه مدت هم فقط ویزیت میکردن و کار دیگه ای انجام نمیدادن البته من تماس گرفتم اینارو گفتن بهم...

از نظر اینکه خودتون دکترتون رو انتخاب کنید فکر میکنم میشه از همون اول تشکیل پرونده بهشون بگین

دکتر من مصطفایی هستش خیلی دوسش دارم و دکتر با اخلاقیه ولی نه سر پانکچرم بود ن انتقالم چون هر روزی یک دکتر شیفت هست که این کارها رو انجام میده و فقط برا عمل هیستروسکوپی خود مصطفایی بودن... 

بازم میتونی تحقیق کنی که چ دکتری بهتره 

زمانش هم به مشکلتون برمیگرده اگر مشکلی نداشته باشید شما و همسرتون کاراتون سریع تر انجام میشه ولی اگر خدای نکرده مشکلی باشه طول میکشه کارهاتون

خوبیش اینه که داخل خود رویان همه کارهاتون انجام میشه حتی اگر خدای ناکرده عمل جراحی زنان یا مردان داشته باشید و آزمایشگاهشم پیشرفتس و اینکه داروخانش هم تمام داروهای مورد نیاز رو داره و نیاز نیست بیرون دنبال دارو بگردین... 

بازم اگر سوالی داری بپرس عزیزم. 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم انتقال اول درصد مثبت شدنش کمه چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟درسته ناراحت میشی منم دوبار منفی شد ...

سلام سارای عزیزم خوبی

داغون شدم بخدا 

ینی خداوند تو این راه به همه صبر بده 

آنقدر اذیت شدیم دیروز 

نمیدونم چرا اینجوری شد چون ن من ن همسرم مشکلی نداشتیم و گفتم اولین بار میگیره ولی نشد 

نمیدونم چراعاخه 

همیشه میگم خدا منو دوست نداره که لایق مادر شدنم نمیدونه... 

به شوهرم گفتم بعد این دو بار اگه نشد از زندگیت میرم... 

بلاخره خانوادت گناه دارن میدونم دوست دارن نوه شونو ببینن... 

از دیروز اونم داغونه میگه اصلن حرفشم نزن نهایتش میریم بچه میاریم از پرورشگاه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
@Shamim   جون نینیهات دخترهستن؟ مبارک باشه عزیزم خوشحال شدم برات بسلامتی بدنیابیان انشاالله م ...

‌اره عزیزم رفتم خودم سرخود رفتم کنجکاو بودم ببینم جنسیتشون چیه😍قربونت عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دختر ممکنه خطا کنه دکتر ولی پسر نه واسه من تو انتی با اینکه ۱۲و۲روز بودم گفت ۹۹درصد پسر ولی تو برگه ...

عزیزم اول که سالم باشن ولی شوهرم میگفت ای کاش یه پسر بود یه دختر میگه اینجوری قشنگتره،،توکل بخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام سارای عزیزم خوبی داغون شدم بخدا  ینی خداوند تو این راه به همه صبر بده  آنقدر اذیت ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=207154115

سلام عزیزم

متاسفم از اتفاقی که برات افتاده درکت میکنم و برای تو و دوستانی که این چند روز منفی شدن ناراحت شدم.

تو اولین کسی نیستی که بهش گفتن مشکلی نداری و با اولین میکرو مثبت میشی چون مثبت شدن با میکرو هم ۱۰۰ درصد نیست.

به خود من ثابت شده با نداشتن مشکل و حتی پیگیری آزمایش های تکمیلی و هممممه راهکارهای جانبی درمانی نهایتا درصد موفقیت در میکرو همون ۳۰_ ۴۰ درصد هست. 

امیدت به خدای مهربون باشه دست از تلاش بر ندار 

هر کدوم از دوستامون شرایط خاص خودشون رو دارن که تجربه منفی شدن رو براشون سنگین تر میکنه 

مثل همین شرایطی که شما این چند روز ازش صحبت کردی و ما هم دوست داشتیم حداقل بخاطر شادی دل پدر و مادرت مثبت بشی

یه کمی به خودت فرصت بده 

آرامشت رو حفظ کن

بعدا با انرژی ادامه بده

موفقیت دور نیست 

توکل بر خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نمیدونم من بیشترطتق باز میخوابم من هیچکس نمیدونه بادخترم تنهام مجبورم برای غذاخوردن پاشم ایرادنداره ...

بعید میدونم عزیزم

هرکس شرایط خودشو داره

خوب میتونه دخترت تو تخت باهات بخوره

بازم منم تجربه م کافی نیست