2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
عزیزم شما هم مثل من شدین منم انتقال اول همبنجوری بودم مخصوصا که روز 12 رفتم ازمایش بتام نزدیک سی بود ...

سلام عزیزم شما چندمین بار نتیجه گرفتی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
همسرتونم مشکل داشت؟من یه کیست اندومتریوما ۱۸میلی تخمدان چپم دارم ذخیرمم ۱.۱۷ همسرمم مشکل نداره به نظ ...

همسرمم که داغون ۱۰ میلیون اسپرم ۱درصد مرفولوژی و حرکت ها همه پایین

من سه تا کیست داشتم دوبار عمل کردم و مجدد در اومد برای انتقال با کیست انتقال دادم

من کمترین دوز دارو پانکچر رو گرفتم نگران نباش شرایطت و کیستت وذخیرتم از من بهتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکرخیلی کمترشده ولی بازم لکه بینی سیاه دارم مثلا کل دیروز نداشتم امروز که ازخواب پاشدم یه کم دا ...

اون لکه بینی تیر و سیاه نگران نشو داره خون های مونده دفع میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من هنوزم حالت تهوع و ترش کردن معده رو دارم🙄🙄

ای وای من امیدوارم که هرچه زودتر رفع بشه من شنیدم معمولا ۱۲ هفتگی حالت تهوع برطرف میشه مگه در موارد خیلی کم

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم ببرش مشاور احتمالا  افسردگی داره. بعد یه مدتی کرخت و بیخیال هم میشه

ب نظرت ب خاطر مشکلش ب این کار رو اورده؟

باقی اخلاقاش خوبه

کاریه 

دوسم داره .واسم خرج میکنه .بیرون برم اذیت نمیکنه .شکاک نیس.با خانوادم خوبه.بحث و دعوا داشته باشیم همیشه از دلم در میاره.کسی تو زندگیم دخالت نداره 

سلام ممنون توخوبی من یکشنبه که رفتم پیش دکترخودم گفت بروازمایش و اینا بده دو هفته دیگه بیا ولی حالا ...

نگران نباش ان شاالله چیزی نیست هنوز لکه بینی داری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی گفتی منم با ماما تماس میگیرم و درمورد B6 میپرسم

اره بپرس من صبح خوردم الان یه خورده انگار معدم سنگینه حالت تهوع کم شده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تو مرکز جهاد دانشگاهی انتقال دادم دو تا ۳روزه هچ شده شما چطور؟؟

من مرکز ناباروری اصفهان دو تا سه روزه. 

دیشب یه بی بی گذاشتم هاله افتاد قشنگ مشخص بود اما امروز که دوباره گذاشتم نیفتاد چرا؟ 😔 مارکش wondto بود

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
اولین انتقالم بود عزیزم... 

عزیزم انتقال اول درصد مثبت شدنش کمه

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟درسته ناراحت میشی منم دوبار منفی شدم درکت میکنم ولی اینقدر ناراحتی اصلا درست نیست 

سعی کن روحیتو نباز شوهرتم گناه داره مرد ها میریزن تو خودشون حتما یه حکمتی بود که نشد خدا حکیمه

دیگه فکرشو نکن به زندگیت برس و فکر این باش که دوباره بری تو سیکل قوی باش

تو همین تاپیک یکی بود بار ۸ بود فکر کنم مثبت شد هر دفعه بخوای اینطوری کنی که خدایی نکرده داغون میشی