2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
شمانمیدونید دوباره باید کی برم سونو برای اینکه ببینم هماتوم درچه وضعیتیه

تا انتی حدودا باهاته نگران نباش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من لکه بینی سیاه دارم😔😔

عزیزم به من گفتند دو سه روز بعد قطع لکه بینی و خونریزی برم وضعیت هماتوم رو چک کنند

چند تا شماره هم دادند ک اگه اورژانسی شدم زنگ بزنم

لکه بینی هات کمتر شده یا بیشتر؟

ایشالا ک کلا داره دفع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی منطقه ما این ک مردا گهگاهی تریاک بکشن عادیه مثلا ماهی ی بار یا دوبار ولی اینکه بشه هرشب سخته ...

عزیزم ببرش مشاور احتمالا  افسردگی داره. بعد یه مدتی کرخت و بیخیال هم میشه 

خدایا شکرت
شما حالت تهوع هنوز دارید؟ من که تقریبا از صبح شروع میشه تا شب که برم بخوابم ولی شدید نیست هرچندکه آز ...

من معمولا دارم

دیروز رفتم دکتر بی ۶ داد امروز خوردم یکم بهترم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برای سیکل انتقال هست گلم، نگران نباش 😉 😉 😉 

سلام زینبی جونم ببخشید میگم شما امپولای پانکچرت یادته چیا بودن چندتا تخمک داشتی ؟من ذخیرم کمه به خاطر اون کلی استرس دارم میگم به خاطر اندومتریوزم ممکنه تخمک کم بشه؟

کسایی که اندومتریوز هستن میشه بگین امپولای پانکچرتون چیا بوده چندتا تخمک داشتین ؟من به خاطر ذخیره کم ...

فقطhmgروزی سه تا به پودر

ذخیره ام زیر ۱

۹تا تخمک ۷تا جنین

ولی خودم خیلی مکمل و ویتامین خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
 فقطhmgروزی سه تا به پودر ذخیره ام زیر ۱ ۹تا تخمک ۷تا جنین ولی خودم خیلی مکمل و ویتامین خورد ...

همسرتونم مشکل داشت؟من یه کیست اندومتریوما ۱۸میلی تخمدان چپم دارم ذخیرمم ۱.۱۷ همسرمم مشکل نداره به نظرت چندتا تخمک برام میشه خیلی استرسشو دارم

فقطhmgروزی سه تا به پودر ذخیره ام زیر ۱ ۹تا تخمک ۷تا جنین ولی خودم خیلی مکمل و ویتامین خورد ...

شما دفعه چندم مثبت شدین؟اندومتریوز چیز خطرناکی ؟درمان داره اصلا ؟میگم من اندومترمم ضخیمه همون به اندومتریوز مربوط میشه یا یه چیز دیگه اس؟

@sangak     سلام عزیزم خوبی من باید دوهفته دیگه دوباره برم گفت با سونو شکمی ضربان قلب بچ ...

سلام ممنون توخوبی

من یکشنبه که رفتم پیش دکترخودم گفت بروازمایش و اینا بده دو هفته دیگه بیا ولی حالا که لکه بینی دارم و اینا نمیدونم تو اینترنت خوندم اینطورمواقع باید زودترچک بشه حالا یکشنبه زنگ میزنم ببینم چی میگه

عزیزم به من گفتند دو سه روز بعد قطع لکه بینی و خونریزی برم وضعیت هماتوم رو چک کنند چند تا شماره هم ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=207144437

خداروشکرخیلی کمترشده ولی بازم لکه بینی سیاه دارم مثلا کل دیروز نداشتم امروز که ازخواب پاشدم یه کم داشتم حالا یکشنبه مطب دکترخودم زنگ بزنم ببینم چی میگه

برای شمالکهبینیت قطع شد؟؟

چقد استراحت میکنی من کلا خوابم یه بار برای صبحانه ونهارشام و دستشویی پامیشم