2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
[QUOTE=207108762]اینجوری نگو مجبوریم برا خواستمون بحنگیم دیگه به خودت امید بده و از همین فردا برنامه ...

سلام‌عزیزم‌انشالله‌خاسته‌دلت‌بامصلحت‌خدایکی‌باشه

عزیزم میشه‌درموردرویان‌برام‌توضیح‌بدی

ازنظر وقت‌گذاشتنشون؟

میتونی‌دکترت‌خودت‌انتخاب‌کنی؟

جنین‌شناسش‌و....

ممنون‌میشم‌‌راهنماییم‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام من زنگ زدم گفتن مشکلی نیست بزنی قبل انتقال 

سلام‌عزیزم‌خوبی

رفتی‌به‌سلامتی‌براانتقال؟

میگم‌‌من‌که‌میخام‌ازاول‌واردسیکل‌بشم‌واکسن‌بزنم‌یانه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا 

سلام‌ساراجان

مبارک‌قلب‌نی‌نیت..انشالله‌صدبیست‌سال‌بتپه..

احتمالا برندش تغییر کرده یا کیفیت سر سوزن پایین اومده برای ران هم تو اینترنت بزن گلم میاره عکسش رو، ...

سلام‌زینبی‌جون

خواهرخوبم‌میخام‌‌برادرمان‌برم‌رویان

اونجورکه‌توذهنمه‌ویادم‌مونده‌شماهم‌رویان‌میرفتین‌‌ودکترتون‌مشایخی‌بود..میشه یکم‌ازروال‌کاریشون‌برام‌توضیح‌بدی

تشخیصشون‌چطوره؟وقت‌گذاشتنشون؟من‌دوبارانتقال‌منفی

داشتم.ازقزوین‌میام..بسیاردودلم‌کجابرم‌که‌واقعا‌دردموبدونن

چیه؟ممنون‌میشم‌خواهری‌راهنماییم‌کنی

راستی‌من‌مشکوک‌به‌آندومتریوز‌هم‌هستم..

سلام‌عزیزم‌خوبی رفتی‌به‌سلامتی‌براانتقال؟ میگم‌‌من‌که‌میخام‌ازاول‌واردسیکل‌بشم‌واکسن‌بزنم‌یانه؟

سلام عزیزم من یکشنبه سنو دلرم و روزش معلوم میشه  کلا به همه تو ابن سینا میگفتن منعی نداره باز از مرکزیم که میخوایی بری بپرس چه انتقالی چه تخمک کشی

دقیقا،،بنظرت وقتی میگه ۹۰ درصد بازم احتمالش هست اشتباه کرده باشه؟من همش حس میکنم دکتر فقط میخاست ازس ...

دختر ممکنه خطا کنه دکتر ولی پسر نه واسه من تو انتی با اینکه ۱۲و۲روز بودم گفت ۹۹درصد پسر ولی تو برگه نوشت گفت مطمعنم

ولی دختر جای خطا داره فک کنم نیلدا بود بهش گفت دختر بعد جواب سلفری اومد دید پسر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خدارو شکر عزیزم....  انشالله به سلامتی و شادی یه عمر طولانی بتپه....

مرسی گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم همون موقع که مثبت شدی برات زیارت عاشوراخوندم خداحاجت دلت داده بسپاربه خودش عزیزم

لطف کردی عزیزم😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام‌ساراجان مبارک‌قلب‌نی‌نیت..انشالله‌صدبیست‌سال‌بتپه..

ممنونم عزیزدلم الهی آمین

@sangak    

سلام عزیزم خوبی من باید دوهفته دیگه دوباره برم گفت با سونو شکمی ضربان قلب بچه رو چک میکنیم و آزمایش هم باید بدم ببرم

شما چی

نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

عزیزم چندمین انتقالت بود؟

سلام خانمی خوبی به خدا توکل و از ته دلت از خودش بخواه قرآن بخون خیلی آدمو آروم می‌کنه⁦☺️⁩ عزیزم م ...

شما فقط ال دی میخوری ؟ تقویتی برا خودتون یا همسرتون ندادن؟؟

امسال میکوبم 
شمانمیدونید دوباره باید کی برم سونو برای اینکه ببینم هماتوم درچه وضعیتیه

هروقت لکه بینیت با شیاف قطع نشد برو 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا