2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ایشاالله مثبت میشی عزیزم کی میری برای انتقال؟!  کودوم مرکز بودی تو ذهنم نمیمونه؟!

من ایران نیستم عزیزم 

دکتر گفت پری بعدی بیا 

الان دیروز پری شدم میوفته ی ماه دیگه 

این سیکلم اصلا دارو نگرفتم گفت سیکل بعدی اگه خودم بخوام میتونه با پروژسترون و استروژن باشه

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
من همیشه میگم استغفزالله خدا با بنده هاش لجبازی داره وقتی چیزی رو میخوان نمیده هر وقت خودش دلش میخوا ...

من زندگیم خیلی با وجودش رنگ می‌گرفت 

داشتم سیسمونی میدیدم با خواهرم 

اصن یه ذوقی داشتم وقتی اینجوری دلم شکست اصن از همه چی بدم اومد از هر دکتری هر دارویی اصن از این دنیا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روزی به پاکت سیگار؟؟؟؟؟  خوب عزیز دلم بهش بگو نکشه این همه دارو بگیری تهش اگه اسپرم خوب ...

ب خدا همه ی این حرفا رو بش زدم ولی انگار ن انگار اصلا ب رو خودش نمیاره ک مشکل داره میگه بچه میخوایم چیکار

میگم من ک میخوام شاید تو نخوای ب خنده میگه طلاق بگیر برو ازدواج کن

من زندگیم خیلی با وجودش رنگ می‌گرفت  داشتم سیسمونی میدیدم با خواهرم  اصن یه ذوقی داشتم و ...

اینجوری نگو مجبوریم برا خواستمون بحنگیم دیگه به خودت امید بده و از همین فردا برنامه ریزی کن برا انتقال بعدیت 

روحیه خیلی مهمه

من ایران نیستم عزیزم  دکتر گفت پری بعدی بیا  الان دیروز پری شدم میوفته ی ماه دیگه  ...

امروز شوهرم زنگ زد رویان خودم نمیتونستم حرف بزنم گفت آبانماه بیاد بدنش استراحت کنه... 

فقط هم فولیک اسید باید مصرف کنم... 

ولی امیدوارم دلم صاف شه تا اون موقع... 

سلام دوست عزیزم ،فکرم خیلی درگیر شده واقعا ناراحتم خواهش میکنم راجب زندگیت بیشتر فکر کن حتما با همسر ...

میدونی بخدا همه جوره برام سخته اینکه خیلی دوسم داشت و داره

اینکه دوسش دارم

اینکه چرا داره اینکاره با زندگیمون میکنه

اینکه مشکل لچه دارشدن داریم

بش گفتم بچه برام مهم نیس ولی اینو کنار بزار

ن میتونم طلاق بگیرم ن میتونم ادامه بدم ن دلم میخواد ی بچه رو آواره کنم

امروز شوهرم زنگ زد رویان خودم نمیتونستم حرف بزنم گفت آبانماه بیاد بدنش استراحت کنه...  فقط هم ...

میشه بهت قول میدم سیکل بعدیت خودت با کلی ذوق میری تا جنینهات رو انتقال بدی نگران نباش بالاخره نوبت تو هم میشه

عزیزم مطمئنی با این شرایط میخوایی مامان بشی؟  به نظرم بهتره اول رو همسرت کار کنی....

میدونی منطقه ما این ک مردا گهگاهی تریاک بکشن عادیه مثلا ماهی ی بار یا دوبار ولی اینکه بشه هرشب سخته اینکه بدون تریاک نتونه دوم بیاره سخته نمیدنم چجوری روش کار کنم چند ماه پیش ک هرشب میکشید باش حرف زدم گذاشت کنار باز دوباره شروع کرده

حالا موندم چیکار کنم

دلم بچه میخواد ولی دلم نمیخواد بچم اذیت بسه

نمیدونم خواهر جان  واقعا کلافم...  مرسی که هستین واقعا❤️🙏

باید ی بی بی چک میزدی من نمیدونم چرا ایران انقدر دکترا حساسن میگن نزنین اینجا من پرسیدم گفت از روز ۸-۹میتونی بزنی ولی ی درصد کمی  بی بی خطا داره  برا همین ازمایش رو باید بدی

عزیزم بخوام صادقانه بگم من اصلا تو این شرایط مادر نمی‌شدم.....  اما خوب نظر دادن از دور راحته ...

حرف شما درسته

خودمم دلم نمیخواد تو این شرایط باردار بشم و حتی خدارو شکر میکنم میگم صلاحمِ خدا بهتر میدونه ک بچه نداده

ولی پدر مادرم آرزوشونه من بچه دار بشم حرفای اطرافیان کلافم کرده 

خودم دلم میخواد برم دانشگاه واسه درس خوندن تنبلی میکنم

[QUOTE=207108762]اینجوری نگو مجبوریم برا خواستمون بحنگیم دیگه به خودت امید بده و از همین فردا برنامه ریزی کن برا انتق ...[/QUOTE

آنقدر حسرت میخورم به اونایی که میان میگن انتقال چیه میکرو چیه هیسترو چیه!!!!!!!!!! 

من توی سن ۲۶ تا ۲۹ خیلی جنگیدم کلی دکتر کلی نذر نیاز بعد یه حرفی هم شنیدم که گفتن زن فلانی نازا ست قلبم شکست ماه بعدش باردار شدم که سقط شد... 

دیگ نرفتم دنبالش که همه بهم گفتن سنت داره میره بالا 

تا اینکه اومدم رویان و اینجوری که معلومه خدا هیچجوره راغب نیست آرزوی منو برآورده کنه...