2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
برای من۱۲۴بود شماچطور؟؟

من ۱۴۲

واسه شما که پسره

مال من احتمالا دختره😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچها من دلم طاقت نیورد رفتم واسه جنسیت الان اومد گفت احتمال ۹۳ درصد هردو دخترن🤩🤩🤩ایشالله قسم ...

ای جانممممممم.....

خدا پرنسسات رو حفظ کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز اسپرم از شوهر خودت بود؟ چرا قرص مصرف نکرد؟ سیگار چه تاثیری داره شوهرم روزی ی پاکت سیگار میکش ...

عزیزم روزی به پاکت سیگار؟؟؟؟؟ 

خوب عزیز دلم بهش بگو نکشه این همه دارو بگیری تهش اگه اسپرم خوب نباشه که الکی الکی اذیت میشی..... 

خوب تاثیر بدی رو اسپرم داره..... 

کلا سیگار الکل و قلیون و.... اینا رو باید کنار بذاره..... 

حالا شاید بهش بگین بگه خوب چرا پس این همه سیگاری بابا میشن.... 

خوب وقتی شرایط اسپرم خوب باشه حالا سیگار اونقدرام تاثیر نمیذاره چون تعداد میلیونی..... 

اما وقتی اوضاع درب و داغونه خوب تمام سعیش رو بکنه که بشه چند تا دونه اسپرم سالم پیدا مرد برا لقاح.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام زینب جون من هپارین میزنم خیییلی کبوده به نظرت چه کار کنم کبود نشه

عزیزم صفحه ۶ قلق تزریق یه سری از آمپولها رو جمع آوری کردم یه نگاه بندازی شاید کمکی بهت بکنه.... 

عزیزم تو سونویی که واسه قلب رفتی هماتوم نبود؟

اصلا دکترعارفی حرف نمی زنه چیزی نگفت دوثانیه‌ ای دراورد

ولی استراحت برای کسایی که ای وی اف کردن از واجباته من دیروز رفتم خونه مامانم ده تا پله دارن رفتم بالا اومدم پایین اینطوری شدم

ببخشید مگه برای میکرو جنین را نمیزارن داخل رحم؟پس چطوری خارج از رحم شدید؟ من فکر میکردم هر کس میکرو ...

نه عزیزم خوب احتمال خارج رحمی هست.... 

خوب جنین رو که انتقال بدن ممکنه حرکت کنه بره سمت لوله ها و.... 

یعنی احتمال جابجایی هست..... 

منم استراحت مطلق نکردم سه روز اول استراحت نسبی بود ولی بعدش یواش یواش دیگه برگشتم به حالت قبل پیاده ...

پیاده روی هم رفتی شماااااااا،🙄🙄🙄🙄🙄الان انتقالتون مثبت شده به امید خدا ؟؟

یه سوال دارم دوستان شکل بد اسپرم هم می‌تونه باعث خارج از رحم بشه ؟و یا خارج از رحم دلیلش فقط زنانه ا ...

نه عزیزم شکل بد اسپرم بعید میدونم ربطی به خارج رحمی داشته باشه تاثیرش رو جنینه.... 

حالا این جنین چه سالم چه ناسالم اگه جایی که نباید لانه گزینی کنه لانه گزینی کرده باشه میشه خارج رحمی.... 

آره عزیزم  اولین باره خیلی ترسیدم لخته نیست انگار خونه ی مقدار هم زیر دلم درد میکنه دکتر اس ...

عزیزم منم خونریزی خون کامل قرمز و روان بود.... 

نگران نباش.... 

الان پرنسسم خانومی شده برا خودش..... 

نه بابا من که دیروز حسابی خونریزی داشتم الانم لکه بینی خیلی تیره دارم

من دیروز یکم خونریزی داشتم و درد ولی بیشتر لکه بینی بود

اما خوب متاسفانه خیلی ب مقدار خونریزی نبود

خداروشکر ک برای تو همه چی سر جاش بود و برات مشکلی پیش نیومده عزیزم

همین فقط مهمه