2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
نمیدونی چحالی بودیم امروز عزا دار بودم به شوهرم گفتم مشکی بپوشیم... 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

عزیزدلم چرااینقدخودت اذیت می‌کنی این حرفارونزن گلم خداقهرش میگیره 

باور کن همین امروز یکی از بستگان ما جوان ۲۸ سالش به خاک سپردن چه جوون رشیدورعنایی به خاطرکرونای لعنتی 

گلم ی لحظه خودت بزارجای مادرش ببین چه حالی پیدامیکنی؟ البته دورازجون  بعدبگوبایدمشکی بپوشیم گلم دلت خالی کن ولی کفرنگو پس پدرومادراین بنده خداچی بگن عزیزدلم

درکت می کنم بمیرم برا دلت  ولی دیگه فراموشش کن خودت رو اذیت نکن  من مشاورم دیروز که باها ...

گلم من از ۵ماه قبل ای وی افم و اللخصوص ۲ماه قبل انتقالم دوساعت صب یک ساعت غروب میرفتم پیادرویی تند 

شکمم با روغن سیاهدونه چرب میکردمو روزی ی ساعت حولع داغ میکردم منی ک ضهامت رحمم اینقدر کم بود ک پودری یادم نیست خارجی میگرفتم میخوردم برا انتقالم خداروشکر شد۱۲

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سفید برفی جون، چطوری میخوای توی یک ماه ۵، ۶ کیلو کم کنی؟ من هم چاق نیستم اما چربی دور شکمم کمی زیاد ...

از امروز که گفت شروع کردم به کالری شماری 

من برنامه اش رو نصب داشتم رو گوشیم چون بعد بارداریم ۷۰بودم تا ۶۲ کم کردم قبلا روزی ۱۰۰-۱۲۰۰کالری میخوردم و دو روزم ۵۰۰کالری میخوردم همون رژیم ۵/۲معروف 

ورزشم باشگاه میرم اگه کالریت رو فقط با مواد سالم پر کنی بیشتر سبزیجات و پروتیین و ورزشم داشته باشی راحت ۵کیلو تو ی ماه کم میشیمخصوصا اگه قبلش رژیم هم نداشته باشی

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
گلم من از ۵ماه قبل ای وی افم و اللخصوص ۲ماه قبل انتقالم دوساعت صب یک ساعت غروب میرفتم پیادرویی تند&n ...

اره پیاده روی خیلی موثره اینو خیلیا میگن 

خدا جوجه ات رو برات حفظ کنه ممنون از راهنماییت

عزیزدلم نکن باخودت اینکارو‌ایشالله خدا بهترینها رو‌برات کنارگذوشته  مطمئن باش ایشالله ازاول شر ...

دیگه با خدا هم قهرم 

چون براش کاری نداره 

چون یکاری داره میکنه سرم پایین باشه جلوی همه 

شوهرم بچه ارشد و نوه اول همه چشمشون به ماست کسی نمونده بچه دار نشده باشه تازه بعضیام دوتا سه تا

همش خبر بارداری کسیو بهم میدن انگار یکی قلبمو فشار میده، آنقدر اذیتم که خدا میدونه... 

از طرفی انتظار پدر و مادر مسنم.... 💔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم برا من قبل شروع پرولوتون قطل شده بو. چون از هفته 6-7 شروع شده بود....  پرولوتون رو از هف ...

ممنون از راهنماییت عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره پیاده روی خیلی موثره اینو خیلیا میگن  خدا جوجه ات رو برات حفظ کنه ممنون از راهنماییت

مرسی گلم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
گلم هممون کم و بیش این دوران گذروندیم درک می‌کنیم ولی هرچی صلاح و مصلحت خداست دیگه کاریش نمیشه کردمط ...

خدا نکنه عزیزی شما 

پس کی! 

خدا باید بدونه ظرفیت بنده هاشو 

من صبرم خیلی نیست شوهرمم نیست 

جوری تو عذابم ولی دیگ جلوی شوهرمو و خانوادم نشون نمیدم ولی دارم خفه میشم... 

درکت می کنم بمیرم برا دلت  ولی دیگه فراموشش کن خودت رو اذیت نکن  من مشاورم دیروز که باها ...

خدا نکنه عزیز جان... 

مرسی از همدردیت 

واقعا خداروشکر شماهارو دارم... 🤲

عزیزدلم چرااینقدخودت اذیت می‌کنی این حرفارونزن گلم خداقهرش میگیره  باور کن همین امروز یکی از ب ...

خداوند صبر بده به خانوادش الهی بمیرم برا دل مادرش... 

ولی خدا اونموقع که چیزیو دلت میخاد و دوست داری بهت بده ن وقتی که دیگ از همه حس و حال میفتی... 

من از ۲۰ تا تخمک ۱۶ تا جنینم شد.امروز دو تا جنین عالی ۸ و ۱۰ سلولی برام انتقال دادن.۵ روزه بودن.الان ...

عزيزم ان شالله نه ماه مهمون دلت بشن

انتقال اول تون بود؟

ميشه بگين منظور از اصلاح سبك زندگي يعني چي كارا كردين؟

من هم اين ماه منتظرم پريود شم برم تو سيكل انتقال

خداوند صبر بده به خانوادش الهی بمیرم برا دل مادرش...  ولی خدا اونموقع که چیزیو دلت میخاد و دوس ...

من همیشه میگم استغفزالله خدا با بنده هاش لجبازی داره وقتی چیزی رو میخوان نمیده هر وقت خودش دلش میخواد میده☹️