2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

عزیزم خداروشکر بسلامتی😍😍😍 داروهاتو خودت کم و زیاد نکن دیگه داره کم کم رشد میکنه از این به بعد این دردارو داری اصلا نگران نباش فقط دردی که شدیده و واقعا نیاز به بیمارستان داری نگران کننده س اونم هزارتا دلیل دیگه جز سقط میتونه داشته باشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

سلام گلم، به نظرم طبیعیه، منم دل درد پریود رو داشتم و بعضی وقتا هنوزم دارم، نگران نباش و بیشتر استراحت کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من فردا میرم سونو قلب لطفا دعا کنید

عزیزم 120 سال صحیح و سالم بتپه قلب خوشگلش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم 120 سال صحیح و سالم بتپه قلب خوشگلش.... 

مرسی گلم الهی آمین

ضربانش ۱۴۲ بود خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزيزم  ممنون ميشم سوال منو پاسخ بدي راجع به آمپول ديفرلين. ميخاستم ببينم شما چند تا زديد ...

عزیزم بستگی به دستور پزشک داره.... 

بعصیا دز روزانه دارن.... 

بعضیا مثلا یه دونه دارن مثلا یک سوم یا دو سوم.... 

بعضیا کامل میزنن هر 28 روز.... 

باید ببینی برات چطوری تجویز کرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من جواب آز ایمنیم اومد ممنون میشم ببینید❤❤ @تورک_آنا     @زینبی_بابا &nb ...

عزیزم اینا نرمالن تا جایی که من متوجه شدم.. 

سلام گلم  شما هفته چند بارداری هستی هماتومت جذب نشده؟ ینی اگ هماتوم باشه حتما باید سرکلاژ کرد

عزیزم نه برا هماتوم که سرکلاژ نمیکنن.... 

دوستمون طول سرویکسش کم بود.... 

از دیشب شروع کردم، گفت هفته ای یه دونه، ولی دوزشو نگفته بود تو نسخه، داروخانه 500 نداشت، 250 گرفتم ز ...

عزیزم تو نسخه اگه نوشته 500 مطمئن باش هفتگی نبوده 250 رو جایگزین داده اما هفتگی.... 

اصلا نگران نباش.... 

لکه بینی دارم کلا خونریزی نداشتم خیلی از اول هم لکه بینی بود ولی قط نشده فدات شم برای تو کامل قط ...

نه بابا من که دیروز حسابی خونریزی داشتم

الانم لکه بینی خیلی تیره دارم

عزیزم من ترشحات قهوه ای رو ب مشکی داشتم قبل امپول پروژسترونم الانم خونریزی دارم چکار کنم دستمم این ...

لبریزم نگران نباش منم خونریزی داشتم.... 

تنها راهش اینه وهله اول استراحت کنی..... 

بعدشم با افزایش دز پروژسترون و احتمالا قطع داروهای ضد انعقادت کنترل میکنن..... 

با مرکز یا دکتر خودت تماس گرفتی؟ 

انشالله دعاکن برام عزیزم🙏🙏

عزیزم تو سونویی که واسه قلب رفتی هماتوم نبود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍