2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
نه نمیدونم چرا برا منو شنبه نوشته تاریخم زده نمیتونم زودتر بدم

فرقی نمیکنه شنبه بدین بعد دوشنبه هم تکرار کن. نرمالش اینه بتا بعد از ۴۸ ساعت ۱.۵ تا ۲ برابر شده باشه

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام دوستان ،اگه همه شرایط خوب باشه چند روز بعد پانکچر انتقال میدن؟؟؟

بستگی داره جنین چند روزه بخوان انتقال بدن.... 

معمولا ۲ الی ۵ روز بعد انتقال میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من فردا انتقال دارم.یبوست هستم.چه کنم؟صبحانه چی بخورم؟شام چی بخورم؟

عزیزم اگه یبوست داری خواهشا نشاسته نشاسته نخور..... 

غذای نونی ترجیحا بهتره با نون سنگک سبوس دار.... 

روغن زیتون رو غذات بریز..... 

گلابی، انجیر، آلو اینام کمکت میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه مشکل اسپرم بود این دفعه هم باید منفی میشد مشکل انعقادی باعث منفی شدن نمیشه باعث سقط میشه

چرا عزیزم مشکل انعقادی هم میتونه به علت خوب نبوده خونرسانی کلا باعث توقف رشد جنین بشه و قبل اینکه بفهمی بارداری متوقف بشه.... 

حتی خونرسانی به رحم و تخمدان‌ها هم میتونه تحت تاثیر قرار بگیره.... 

الهی واقعا استرس به دلت راه نده من سری قبل خیلی استرس داشتم مدام فک میکردم نکنه نمونه؟ نکنه سقط بشه؟ ...

انشالله ممنون عزیزم

حالا شنبه ببینم اصلا مثبتم خیلیا تو گپ های مختلف بی بی مثبت بودن ولی آز نه یا آز اول مثبت بودن آز دوم منفی شده

سپردم به خالق مطلق

عزیزم شماخونریزیت چطوربود؟؟

عزیزم ضربان قلب نی نیت چند بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من یکشنبه باید آز بدم. امروز روز ۱۵ هم میشه. یعنی ۳۰ سیکلم. جرات نمیکنم بی بی بزارم. انگار دلم میخاد ...

منم امروز روز پانزدهمم پس چرا یکشنبه نوشتن برا شمارو؟؟!!

بله بارداری اولم بتام تو دوروز زیاد بالا نمیرفت نگو پوچ بوده خودبه خود سقط شد

بچه هایی که منفی شدین واقعا متاسفم

از خدا میخوام به زودی دلتون رو شاد کنه 

سعی کنید خیلی خودتونو درگیر این منفی شدن نکنید و خیلی زود سروپا بشید برای ادامه دادن 

خصوصا اگه بار اولتون ازمایش های ایمتی انعقادی بدین و از خراش و این کمکی ها استفاده کنید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم امروز روز پانزدهمم پس چرا یکشنبه نوشتن برا شمارو؟؟!! بله بارداری اولم بتام تو دوروز زیاد بالا ن ...

نمیدونم والا کلا برا آزمایش از روز ۱۴ به بعد انتقال رو قبول دارن. حالا برا من ۱۸ ام نوشته😄 اگه انشاالله مثبت باشه که فرقی نمیکنه خدای نکرده هم منفی باشه که یه روز انتظار بیشتر. الان دلم درد میکنه مثه دل درد پریودی البته شایدم بخاطر حرص و ناراحتی باشه که صبح داشتم

منم امروز روز پانزدهمم پس چرا یکشنبه نوشتن برا شمارو؟؟!! بله بارداری اولم بتام تو دوروز زیاد بالا ن ...

بارداری اولتون هم انتقال بود یا طبیعی؟ 

انشالله ممنون عزیزم حالا شنبه ببینم اصلا مثبتم خیلیا تو گپ های مختلف بی بی مثبت بودن ولی آز نه یا آ ...

همه که مثه هم نمیشن بیشتر انتقالیا روند بارداری خوبی رو طی میکنن و اونایی که مشکل پیدا میکنن کم پیش میاد. انشاالله که برا شما اون دسته اوله

شما کجا انتقال دادی؟ جنین سه روزه داشتی یا ۵ روزه؟ 

باش حرف میزنم نمیدونم ترک میکنه یا ن یا اگ ترک کنه بعد بچه دوباره شروع میکنه یا ن منطقه ما ب خاطر ...

عزیزم صلاح زندگی خودتو خودت بهتر از هرکس دیگه ای میدونی انشالله که ترک میکنه همیشه با زبون خوش کار بهتر انجام میشه عزیزم خدام بهت کمک میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏